Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για την καθυστέρηση στη διεκπεραίωση του σχετικού με την υπόθεση Καραβέλα τηλεγραφήματος της πρεσβείας του Μοντεβιδέο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως αναφέρεται, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε εντολή για την πραγματοποίηση Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, πρέσβη Αριστείδη Αγαθοκλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σκετπικό της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σημείωνεται η καθυστέρηση στη διεκπεραίωση του τηλεγραφήματος της πρεσβείας του Μοντεβιδέο, το οποίο αναφέρεται στην υπόθεση Καράβελλα.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Στην ημερομηνία ενημέρωσης του υπουργείου για το κρυπτογραφημένο σήμα της Πρεσβείας μας στην Ουρουγουάη, αναφορικά με τον φυγόδικο Χρ. Καραβέλα αναφέρεται ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το υπουργείο, μετά από ενδελεχή έρευνα στο πρωτόκολλο που διατηρεί, ανακοίνωσε τα εξής:

«Το κρυπτογραφημένο σήμα της Πρεσβείας της χώρας μας στην Ουρουγουάη έφτασε με κλητήρα του υπουργείου Εξωτερικών στο υπουργείο Δικαιοσύνης, την Τετάρτη 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 και όχι την Τρίτη 26 Μαΐου 2009, όπως αναφέρεται λανθασμένα σε μερίδα του Τύπου. Το ίδιο έγγραφο πρωτοκολλήθηκε στο εμπιστευτικό πρωτόκολλο του γραφείου υπουργού του υπουργείου Δικαιοσύνης την Τετάρτη επίσης 27 Μαΐου 2009. Συνεπώς, τα σχόλια σε μερίδα του Τύπου για δήθεν “48ωρο καθυστέρησης” του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι παντελώς ανυπόστατα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης