Βλαβερή και παράλογη, χαρακτήρισε ο υπουργός Πολιτισμού, Αντώνης Σαμαράς, κάθε συζήτηση για τη λεγόμενη «μετακαραμανλική» εποχή, δίνοντας τη δική του απάντηση στα όσα γράφτηκαν μετά την ομιλία του ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου.

Κατά τον κ. Σαμαρά η συζήτηση αυτή δεν έχει κανένα νόημα, καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις, δείχνουν ότι τον Κώστα Καραμανλή τον θέλει ηγέτη της η μεγάλη πλειονότητα της ΝΔ, ακόμα και στην “υποθετική περίπτωση” που έχανε σε εθνικές εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πώς είναι δυνατόν να μιλάμε για την αποχώρηση ενός πολιτικού ηγέτη που είναι μόλις 53 ετών σήμερα, που είναι εξαιρετικά αγαπητός στην παράταξή του και εξαιρετικά δημοφιλής σε όλη την κοινωνία. Αυτό δεν είναι μόνο βλαβερό. Είναι και παράλογο», δηλώνει ο υπουργός Πολιτισμού, στο Βήμα της Κυριακής.

Σχετικά με την πρόσφατη ομιλία του ενώπιον 70 βουλευτών της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει ότι επρόκειτο για μία από τις πολλές εκδηλώσεις που διοργανώνει κατά καιρούς το Ινστιτούτο Καραμανλή και χαρακτηρίζει άχαρο να αποκαλείται μια τέτοια εκδήλωση «δελφινομαχία».

Σε σχετική ερώτησης ποιους εννοεί όταν λέει ότι «κάποιοι πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι ο Καραμανλής θα είναι και τρίτη φορά πρωθυπουργός» ο κ. Σαμαράς απαντά ότι εννοεί όλους όσοι προεξοφλούν ότι θα φύγει σύντομα, συμπληρώνοντας ότι αυτοί «αυτονόητα» βρίσκονται εκτός ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος δηλώνει αισιόδοξος για την επίδοση της ΝΔ στις ευρωεκλογές, ενώ για το «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», τονίζει ότι πρόκειται για αναχρονιστική εμμονή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης