Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη – αυτοκριτική της Έφης Θώδη για το πώς ξεκίνησε το παρολίγο καταστροφικό παιχνίδι με την τηλεόραση. Γιατί μπήκε στο χορό των “μεσημεριανών” και πότε αποφάσισε να δώσει τέλος στην υπερβολική έκθεσή της στο “γυαλί”.

Όταν συνομιλείς μαζί της, αντιλαμβάνεσαι πλέον ότι κάτι έχει αλλάξει, συνειδητοποιείς ότι ο άνθρωπος χρειάζεται ένα δυνατό σοκ για να επανέλθει στην πραγματικότητα και τον εαυτό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι σεμνή, μετρημένη και ήρεμη. Ευδιάθετος, όπως πάντα, χαρακτήρας, με αντιδράσεις στις οποίες δεν μας είχε συνηθίσει κατά το παρελθόν. Δεν πρόκειται για μια τυπική συνέντευξη, αλλά για μια δημόσια εξομολόγηση της ‘Εφης Θώδη, με πολλές υποσχέσεις -κυρίως προς τον ίδιο της τον εαυτό.  

«Μεσημεριανά τέλος»

Τα τελευταία χρόνια η Έφη Θώδη είχε προκαλέσει το γέλιο, τα σχόλια και τις επιθέσεις από πολλούς, εξαιτίας των σχεδόν καθημερινών εμφανίσεών της στην τηλεόραση, εμφανίσεων μάλιστα προσαρμοσμένων στο σενάριο των υπεύθυνων της κάθε εκπομπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχέση της Έφης Θώδη με την τηλεόραση ήταν καταστροφική. Πολλές εκπομπές της μεσημεριανής ζώνης οφείλουν αρκετές από τις «καλές» τους ημέρες με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην παρουσία της. Και εκείνη όμως ποτέ δεν αρνήθηκε να πάει ως καλεσμένη και ποτέ δεν είπε «όχι» σε όλα αυτά που της ζητούσαν να κάνει. Η Έφη Θώδη κάνει σήμερα την αυτοκριτική της. Τελικά, η τηλεόραση δεν της έκανε καλό, ούτε στην ψυχή, ούτε και στην τσέπη της, αφού αναγκάστηκε να ξοδεύει ολόκληρες περιουσίες για την γκαρνταρόμπα της.

Ο μεγαλύτερος ντόρος δημιουργήθηκε όταν μπήκε στο στούντιο για να ηχογραφήσει κλασικές ξένες επιτυχίες. Έκτοτε μεσολάβησαν πολλά, την είδαμε να «προσγειώνεται» στην σκηνή, να κουβαλάει πρόβατο στην πλάτη, αλλά και σε πολλούς άλλους ρόλους.

Η Έφη Θώδη μίλησε στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τη νύχτα της μεγάλης κρίσης, όταν κατέληξε στο νοσοκομείο. «Έβλεπα το γιο μου να ασχολείται με το ίντερνετ και να μην κάνει τίποτε άλλο. Πήγα και κατέβασα το γενικό του ρεύματος. Τότε άκουσα το μεγάλο μπαμ», εξομολογείται. Έχοντας αφήσει πια πίσω της αυτή την περιπέτεια με την υγεία της που τη συγκλόνισε, είπε ότι σήμερα γυρνάει στη ζωή της χαρούμενη.

Εκτός από τις τηλεοπτικές εκπομπές, η Έφη Θώδη έπεσε στα δίχτυα ενός «μαϊμού» ιερέα  από τη Σαλαμίνα, του «παπά» Νεκταρίου, με τον οποίον ασχολήθηκε τόσο η τηλεοπτική «Ζούγκλα» όσο και ο «Κίτρινος Τύπος». Στο απόσπασμα της συνέντευξής της που ακολουθεί, η Έφη Θώδη μετανιώνει για τα όσα ισχυριζόταν ότι θεραπεύει τον καρκίνο.

Το νέο ξεκίνημά της

Στο τελευταίο απόσπασμα της συνέντευξής της η Έφη Θώδη μιλά για το αύριο. Για τη σχέση της με την οικογένειά της, η οποία πέρασε δια πυρός και σιδήρου, αλλά και για τα καινούργια της τραγούδια. Μάλιστα, λέει on camera ένα τραγούδι, από αυτά που είχαμε συνηθίσει να ακούμε από τη «βασίλισσα» του δημοτικού τραγουδιού.

Το νέο τραγούδι της Έφης Θώδη έχει τον τίτλο «Ο Φονιάς» και μας θυμίζει τις παλιές καλές εποχές της μεγάλης τραγουδίστριας. Δείτε και ακούστε μέσα από τη «zougla.gr»  το τραγούδι και το videoclip σε πρώτη μετάδοση.

To νέο videoclip γυρίστηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε διάφορα σημεία της Αττικής. Το πώς γυρίστηκε, θα το δείτε στη συνέχεια, καθώς και τον… αστάθμητο παράγοντα που είχε να αντιμετωπίσει η Έφη  Θώδη και το τηλεοπτικό συνεργείο της τηλεοπτικής «Ζούγκλας» παρά το κέφι όλων: τα κουνούπια.

Ακούστε και άλλα τραγούδια από τον νέο δίσκο της Έφης Θώδη.

(Πρώτη καταχώρηση: 01 Ιουνίου 2009, 23:59)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης