Λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, οι δημοσκοπήσεις συνεχίζουν να δίνουν σταθερό προβάδισμα νίκης στο ΠΑΣΟΚ, έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 2,6 μονάδες η διαφορά, σύμφωνα με την Focus

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη μέτρηση της εταιρείας Focus για την «Real News», η διαφορά ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ κα τη Νέα Δημοκρατία ανέρχεται στις 2,6 ποσοστιαίες μονάδες.

Στην πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 28% των προτιμήσεων των πολιτών, η ΝΔ το 25,4%, το ΚΚΕ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,4%, ο ΛΑΟΣ 3,1% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι 7,8%.

Η Καπα Research κατέγραψε διαφορά 3%

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δημοσκόπηση της Καπα Research, που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να διατηρεί σταθερό προβάδισμα 3%.

Η δημοσκόπηση δίνει στην αξιωματική αντιπολίτευση το 31,7% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων, με τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με ποσοστό 28,7%.

Ακολουθούν -και σε αυτή τη δημοσκόπηση- ως τρίτο κόμμα οι Οικολόγοι Πράσινοι με 6,8%, το ΚΚΕ με 7,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 5,2% και ο ΛΑΟΣ με 4,5%.

Στην ερώτηση ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής συγκεντρώνει το 38,3 % των προτιμήσεων, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου το 34,2%.

Στο 2,7% η διαφορά, σύμφωνα με την ΜRΒ

Σύμφωνα με τη μέτρηση της εταιρείας MRB για τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», η διαφορά ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ κα τη Νέα Δημοκρατία διατηρείται στις 2,7 ποσοστιαίες μονάδες.

Στην πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 35% των προτιμήσεων των πολιτών, η ΝΔ το 32,3%, το ΚΚΕ 7,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,7%, ο ΛΑΟΣ 4% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι 6,4%.

Στο 3,5% η διαφορά, σύμφωνα με την Marc

Σύμφωνα με τη μέτρηση της εταιρείας Marc για το «Έθνος της Κυριακής», η διαφορά ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ κα τη Νέα Δημοκρατία ανέρχεται στις 3,5 ποσοστιαίες μονάδες.

Στην πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 31% των προτιμήσεων των πολιτών, η ΝΔ το 27,5%, το ΚΚΕ 7,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,2%, ο ΛΑΟΣ 3,9% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι 6,5%.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης