Το παιχνίδι της Inter με την Atalanta για την τελευταία αγωνιστική της Serie A θα είναι τελικά το «κύκνειο άσμα» της ένδοξης καριέρας του Luis Figo.

Ο 37χρονος Πορτογάλος άσος με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι, μετά από αυτό το παιχνίδι, θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, επιβεβαιώνοντας έτσι τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κρεμάει τα παπούτσια του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγαπητοί οπαδοί της Inter, στις 31 Μαΐου 2009, θα είναι η τελευταία μου Κυριακή ως ποδοσφαιριστής. Μαζί με τους φίλους της Sporting Lisbone, της Barcelona, της Real Madrid και της Πορτογαλίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους οπαδούς της Inter, για την αγάπη που μου δείξατε από την πρώτη μου μέρα στο Μιλάνο. Είμαι χαρούμενος που η τελευταία Κυριακή μου ως παίκτης είναι με την Inter μια και θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Η νίκη ήταν πάντα ο στόχος μου κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και για να κερδίσω έχω μάθει να κάνω θυσίες και να δουλεύω σκληρά. Ο κάθε άνθρωπος μου έχει μάθει κάτι και ό,τι έχω κατακτήσει, έχει γίνει επειδή έχω κάνει πολλές θυσίες. Θέλω να πω σε όλους τους οπαδούς ότι η Inter θα συνεχίσει να δουλεύει και να κερδίζει ακόμη περισσότερους τίτλους. Με εκτίμηση, Luis Figo», ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση του Πορτογάλου άσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης