Πρόκριμα και για τις επόμενες εθνικές εκλογές είναι οι ευρωεκλογές, επαναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά, τόσο καλύτερα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «ο Κόσμος του Επενδυτή», ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αναφέρει συγκεκριμένο ποσοστό διαφοράς του ΠΑΣΟΚ –εάν και εφόσον είναι πρώτο κόμμα- από τη ΝΔ, απλώς διευκρινίζει: «Θα είμαι ευχαριστημένος αν η κάλπη στείλει το μήνυμα μιας αποφασιστικής καταδίκης της σημερινής πορείας της Ελλάδας και της Ευρώπης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Παπανδρέου καταλογίζει σκοπιμότητες απαξίωσης του ευρωαποτελέσματος σε όσους μιλούν διαρκώς για αποχή. «Αυτοί που εξυπηρετούνται από την αποχή, είναι αυτοί που θέλουν να αγνοήσουν το λαό την επόμενη μέρα», τονίζει.

Σχετικά με το ζήτημα των πρόωρων εκλογών, τονίζει ότι το θέμα έχει τεθεί από τα ίδια τα πράγματα, ενώ για την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι η άρνηση της Αριστεράς να ανταποκριθεί στο κάλεσμα διαλόγου που της απηύθυνε το ΠΑΣΟΚ, καθιστά αναγκαστικό το στόχο της αυτοδυναμίας.

Για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ -εφόσον κερδίσει τις εκλογές- τονίζει ότι δεν τίθεται ζήτημα 100 ημερών, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά, δεν πρέπει να πάει ούτε μία μέρα χαμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Πρώτη καταχώρηση: 30 Μαϊου, 10:05)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης