ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Το πρωινό ξύπνημα σίγουρα δεν είναι ό, τι καλύτερο για τον Γιάννη Δημαρά. Ούτε ο Δελημήτσος δεν θα έκανε έτσι. Εκτός και αν ο Δημαράς είναι εκπρόσωπος του Δελημήτσου ή αν είναι, ο Δημαράς πάντα, φίλος της πεθεράς του Δελημήτσου. Αν αποκλείσω την συγγένεια με τους Δελημητσαίους, γεγονός που δίνει ελαφρυντικά στην αποχώρηση Δημαρά , σκέφτομαι μπας και ο Παπαδάκης, «ραντίζει» το πλατό με υλικά που δημιουργούν κνησμό και δευτερογενώς εκνευρισμό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

Ας μιλήσουμε για το «τώρα» γιατί ο Σεπτέμβρης μοιάζει τοοοοσο μακριά !!

Λοιπόν: Σύμφωνα με τις πιο, πιο τελευταίες πληροφορίες η πρωινή εκπομπή του Αντένα, ενημερωτική – ψυχαγωγική, μπορεί να βγει αέρα στις 23 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεγάλο πρόβλημα είναι το χρήματα. Όταν βλέπουμε διαφημίσεις πέργκολας το πρωί στον Παπαδάκη, καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει «σάλιο» ούτε για να κολλήσουμε γραμματόσημο.

Οι ενδείξεις πάντως μέχρι στιγμής δείχνουν ότι υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες η Σταματίνα Τσιμτσιλή να μην φύγει διακοπές και να κάνει εκπομπή από τις 23 Ιουλίου και για ΠΟΣΟ;

Η γνώμη μου είναι ότι αν ξεκινήσει τον Ιούλιο η Σταματίνα θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν ΑΝ υπάρξει πρωινή ζώνη στα κανάλια.

Για 1500 λόγους που δεν είναι της στιγμής γιατί έχουμε άλλα προβλήματα, αν ξεκινήσει, δεν βλέπω ουσιαστικό λόγο να την σταματήσουν, την εκπομπή με την Σταματίνα.

ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Καταρχάς θυμώνω που ένας άνθρωπος με την πορεία του Γιώργου και τις επιτυχίες που έχει κάνει , δημοσιοποιεί το «πρόβλημα επικοινωνίας του» με το κανάλι.

Αυτό που έχει προσφέρει στο κανάλι ο Παπαδάκης, είναι, για μένα, μη μετρίσιμo. Προφανώς δεν το έχει συνειδητοποιήσει ούτε ο ίδιος , γι αυτό και αφήνει το συναίσθημα να τον παρασύρει.

Αν φτάσαμε πάντως, να είναι σε εκκρεμότητα το «καλημέρα Ελλάδα» που είναι, τότε ακόμη και τα κανάλια μπορεί να αλλάξουν θέση τον Σεπτέμβρη.

Έχω θυμώσει επίσης με τον δημοσιογράφο που απαντάει στις κριτικές , από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του. Δεν περίμενα να είναι τόσο ευάλωτος ένας άνθρωπος που τηλεοπτικά είναι «θηρίο».

Το δικαίωμα κριτικής το έχουν οι πάντες και οι πάντες κρίνονται. Τώρα, αν κάποια παιδιά αγνοούν, το ποιος χρησιμοποιεί τα προσωπικά του για να δημιουργήσει τηλεθεάσεις, ε ….υπάρχουν και εκείνοι που δεν γνωρίζουν τι πολίτευμα έχουμε, τι έγινε την 28η Οκτωβρίου, τι συνέβη στον Μαραθώνα, γιατί υπάρχει «πλατεία Κολοκοτρώνη», ποιος ήταν ο Κολοκοτρώνης, αν η 17 Νοέμβρη είναι ημερομηνία, μπισκότο ή στάση κινηματογράφου και άλλα πολλά.

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ είναι

Ότι η Φαίη Σκορδά κάνει διακοπές

Η Ελένη Μενεγάκη επίσης (πάντα με μπικίνι)

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη

Η Μαρία Ηλιάκη είναι στην Κρήτη και τρώει…σύμφωνα με τα site

H Mαρία Μενούνος, απέκτησε το σώμα που «θέλει» μετά από δεκαετίες γυμναστικής και πολλά μαρούλια

Και ότι η Μαριέτα Πατίτσα είναι έγκυο…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης