Στην πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη έκτακτων αναγκών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και της παιδικής εξοχής – κατασκήνωσης Καλαθά θα προβεί ο Δήμος Χανίων.

Ειδικότερα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1) Για τις ανάγκες του τμήματος Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων θα προχωρήσει στην πρόσληψη δύο ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών και συγκεκριμένα:

(α) ενός βιβλιοθηκονόμου και
(β) ενός μουσικοπαιδαγωγού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού επί της οδού Κριάρη, αρ. 40 (Μέγαρο Πάνθεον, 1ος όροφος), αρμόδιος υπάλληλος κα Λυβιάκη Μαρία (28213 41674) έως και Τετάρτη 11/07/2012 (ημερομηνία παράτασης)

2) Για τις ανάγκες της «παιδικής εξοχής – κατασκήνωσης Καλαθά»

Η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου αφορά 41 άτομα με τις παρακάτω ειδικότητες:


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δημαρχείο Χανίων, Κυδωνίας 29, (1ος όροφος γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού, (πληρ. Καψωμενάκη Ελένη & Κουφάκης Στέλιος, τηλ. 28213 41690), έως και την Τετάρτη 11/7/2012.

Οι αναλυτικές ανακοινώσεις βρίσκονται αναρτημένες στο Δημοτικό Κατάστημα (Πίνακας Ανακοινώσεων) και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων www.chania.gr

Πηγή: flashnews.gr

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης