Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, προσερχόμενος σε σύσκεψη κομματικών στελεχών στο δημαρχείο της Ιερισσού Χαλκιδικής, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στο 11ο Συμπόσιο της Σύμης.

Το μόνο που κάνει η κυβέρνηση, τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου είναι να στηρίζει κάποια κυκλώματα συμφερόντων, αντί να βοηθά στην επίλυση των πραγματικών προβλημάτων των πολιτών και του τόπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χώρα βιώνει τη μεγαλύτερη μεταπολιτευτική πολιτική και οικονομική κρίση, πρόσθεσε, την οποία απέδωσε στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε άβουλη και φοβισμένη.

Τέλος, δήλωσε ότι αυτή την εβδομάδα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα περιοδεύσουν σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και θα έχουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς σε όλες τις περιοχές για να δώσουν το μήνυμα του αγώνα για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης και για να ακούσουν τα μηνύματα του λαού, ώστε από κοινού να οργανώσουν ένα μέτωπο αλλαγής για τη χώρα.

Ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Θ. Ρουσόπουλος, σχετικά με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάθε εβδομάδα αποκαλύπτεται ότι πακτωλός εκατομμυρίων μαύρου χρήματος έμπαινε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Αντί συστολής και απολογίας, ο κ. Παπανδρέου σφυρίζει αδιάφορα και υβρίζει την κυβέρνηση. Οι πολίτες καταλαβαίνουν πως η υποκρισία του έχει φτάσει στο απόγειό της».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης