Η Amita FUN!, η αγαπημένη σειρά παιδικών φυσικών χυμών της Coca-Cola Τρία Έψιλον υποστηρίζει το καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών ηλικίας 6-12 ετών που διοργανώνει, για άλλη μια χρονιά, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων και πραγματοποιείται από 18 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου 2012.

Η λήξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί την έναρξη των διακοπών και την περίοδο της χαλάρωσης και της φυσικής δραστηριότητας για τα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την υποστήριξη της Amita FUN! το καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών του Αθλητικού Οργανισμού του Δ. Βριλησσίων, δίνει τη δυνατότητα σε περίπου 150 παιδιά την εβδομάδα να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν και να απασχοληθούν δημιουργικά.

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα στοχεύει να συνδυάσει µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καθημερινή άθληση µε τη δημιουργική απασχόληση και έχει σαν στόχο να φέρει σε επαφή τα παιδιά με διάφορα αθλήματα, όπως, βόλεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, στίβο, ρυθμική, ενόργανη και κολύμβηση.

Η Amita FUN! ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, επιθυμεί να προάγει τον αθλητισμό ως μέρος της καθημερινότητας των παιδιών, συντροφεύοντάς τα σε κάθε «απολαυστική» τους δραστηριότητα. Παραμένοντας συνεπής στο πλαίσιο υποστήριξης αθλητικών γεγονότων, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με τη σειρά παιδικών φυσικών χυμών Amita FUN! στηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Βριλησσίων, επιθυμώντας να συμβάλλουν στην καλλιέργεια υγιών προτύπων για τα παιδιά, αναδεικνύοντας τον αθλητισμό και την άσκηση ως σημαντικές καθημερινές δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά παιδικών χυμών Amita FUN!, εδώ και χρόνια, έχει κερδίσει τη προτίμηση των μικρών και την εμπιστοσύνη των μεγάλων, καθώς είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών. Ειδικότερα, οι παιδικοί χυμοί Amita FUN! συνδυάζουν την απολαυστική γεύση με την διατροφική αξία για τον παιδικό οργανισμό, καθώς είναι εμπλουτισμένοι με βιταμίνες B, C και E.

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης