Tην άρση των ποινών περί μετεγγραφών για τις έξι μη αδειοδοτημένες ομάδες (ΑΕΚ, Άρη, Πανιώνιο, ΟΦΗ, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα) αποφάσισε η Super League.

Πιο συγκεκριμένα, στην Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας αρχής, αποφασίσθηκε ότι οι συγκεκριμένες ΠΑΕ έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν τρεις μετεγγραφές ή ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αποφασίσθηκε ότι, αναφορικά με τις μετεγγραφές και ανανεώσεις Ελλήνων παικτών, οι έξι ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές μέχρι 24 ετών.

Από εκεί και πέρα δεν πέρασε η πρόταση για πρωτάθλημα 19 ομάδων, αφού δεν πήρε τις εννιά τουλάχιστον ψήφους που απαιτούνταν ώστε να τεθεί σε ισχύ.

Επτά ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης και πρόκειται για τους: Εργοτέλη, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Δόξα Δράμας, Άρη, Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό, ενώ κατά ψήφισαν έξι: οι Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Ατρόμητος και ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα τρεις ομάδες της Super League έδωσαν λευκή ψήφο και πρόκειται για τους Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης