Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 70 τραυματίστηκαν σήμερα στην πόλη Πεσαβάρ του βορειοδυτικού Πακιστάν, όταν εξερράγησαν δύο βόμβες σε ανοιχτή αγορά που βρίσκεται κοντά στις περιοχές όπου συνεχίζονται οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του τακτικού Στρατού κατά των Ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, πολλοί από τους τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ώρες αργότερα, μια τρίτη βόμβα εξερράγη στην ίδια περιοχή, σκοτώνοντας τέσσερις στρατιώτες, ενώ μία τέταρτη έκρηξη σημειώθηκε στην κοντινή πόλη Ντέρα Ισμαήλ Καν, τραυματίζοντας τρεις αστυνομικούς.

Ακριβώς μετά τη συγκεκριμένη έκρηξη ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε αστυνομικούς και περίπου επτά ένοπλους, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. 

Οι τελευταίες εξελίξεις έρχονται ύστερα από τη χθεσινή πολύνεκρη επίθεση στη Λαχώρη, στην οποία σκοτώθηκαν 24 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 300.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Πρώτη καταχώρηση: 28 Μαΐου 2009, 16:07)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης