Το Σάββατο όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στην Αίγινα, όπου γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz συμμετείχαν σε έναν αγώνα με στόχο να ευαισθητοποιήσουν όσον αφορά στην προστασία της γυναίκας από την ενδοοικογενειακή βία.
 
Την εκδήλωση διοργάνωσε η MKO «WIN Hellas», σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ.

Στον φιλανθρωπικό αγώνα έλαβαν μέρος οι Κατερίνα Ευαγγελινού, Ορθούλα Παπαδάκου, Νίκος Αναδιώτης, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Φραγκολιάς, Μάντα Παπαδάκου, Δέσποινα Καμπούρη, Τόμας Πρωτόπαπας, Γιάννης Σπαλιάρας, Νίκη Μάντσιου, Κώστας Γκρέκας και Άννα Μουστάκα. Στο τέλος, όλοι τους παρέλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα από τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιάννη Στουραΐτη, και τον δήμαρχο Αιγίνης, Θεοδόσιο Σακιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ορθούλα, αρκετά ενθουσιασμένη, ανέβασε στον λογαριασμό της φωτογραφίες που δείχνουν ότι, εκτός από το ότι έχει τέλειες αναλογίες, δεν είναι γυναίκα που της αρέσει να χάνει, γι’ αυτό και απόλαυσε τη νίκη της ομάδας της.

Φυσικά, αρκετοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το «παρών», για να δουν αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα. Μάλιστα, μετά το τέλος, οι λιλιπούτειοι θαυμαστές τους τούς πλησίασαν για να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί με τους celebrities.

ΠΗΓΗ: Espresso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης