Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τόνισε ότι ο σούπερ σταρ της Ρεάλ είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδος είπε στην Globoesporte:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν γνωρίζω γιατί ο κόσμος τον κριτικάρει τόσο πολύ. Τώρα σκέφτονται πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου; Φυσικά και είναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Εθνική Πορτογαλίας σχολίασε: «Η Πορτογαλία κάνει ό,τι περίμενε ο κόσμος. Μπορεί να πάρει το Euro, έχει μία πολύ δυνατή ομάδα. Γερμανία και Ισπανία εξακολουθούν να είναι φαβορί, αλλά η Πορτογαλία βρίσκεται στη μάχη».

Τέλος, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Ελλάδας: «Μία ήττα ποτέ δεν είναι ωραία. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα πετυχαίναμε δύο γκολ και θα χάναμε το παιχνίδι, δεν θα τον πίστευα. Μας έλειψε ο Γιώργος Καραγκούνης. Με αυτόν θα είχαμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες να επιτεθούμε. Ποτέ δεν είχαμε την μπάλα και, όταν αυτό γινόταν, τη διώχναμε προς το δικό τους μισό. Έτσι δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε και βρισκόμασταν συνεχώς υπό πίεση».

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης