Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε ένας δημοτικός υπάλληλος, 45 ετών, ο οποίος συνελήφθη πριν από τέσσερις ημέρες με την κατηγορία του βιασμού μίας ανήλικης κοπέλας 15 ετών, από την Αλβανία, η οποία είναι μαθήτρια σε σχολείο της Βορειοανατολικής Αττικής και έμεινε έγκυος.

Ο 45χρονος, παντρεμένος με τρία παιδιά, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη Αλβανίδα -παρά βέβαια τις αντιλήψεις του κατά των μεταναστών- και ότι υπήρξε η πλήρης συγκατάθεσή της σε ό,τι συνέβη μεταξύ τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι συγγενείς της όμως, η 15χρονη και η οικογένειά της δέχθηκαν απειλές να μη δημοσιοποιήσουν το γεγονός και να μην επιμείνουν στις κατηγορίες για κακοποίηση της ανήλικης.

Σύμφωνα με τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν ο υπάλληλος συμμετείχε σε δημοτικά έργα, σε σχολείο της περιοχής. Εκεί φέρεται να γνώρισε την 15χρονη μαθήτρια, η οικογένεια της οποίας διαμένει 20 χρόνια στην Ελλάδα, και της πρότεινε να εργασθεί στο γραφείο μιας μικρής εταιρείας που πραγματοποιούσε τεχνικά έργα.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η ανήλικη κοπέλα έμεινε έγκυος και μετέβη σε τοπικό ιατρείο, προκειμένου να προχωρήσει σε έκτρωση. Οι γονείς του κοριτσιού ζήτησαν από τον 45χρονο εξηγήσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης τους και εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι είχε ερωτικές σχέσεις μαζί της ένας από τους γιους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γονείς της, όμως, φέρεται να συγκέντρωσαν και άλλες πληροφορίες για τις ενέργειες του 45χρονου και υπέβαλαν σχετική μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λίγα 24ωρα αργότερα με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.0000 ευρώ.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Ασφάλεια Αττικής και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Βορειοανατολική Αττική.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης