Ακόμη μία μετεγγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος, καθώς σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νιάζι Κούτσι.

Ο Φινλανδός πρώην φορ του Πανιωνίου υπέγραψε με τους Περιστεριώτες συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από σήμερα ο ποδοσφαιριστής Νιάζι Κούτσι (Njazi Kuqi) αποτελεί μέλος της ομάδας μας.

Ο διεθνής Φινλανδός επιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση του Ατρόμητου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών στα γραφεία της ΠΑΕ, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

«Καλή προοπτική για το μέλλον μου Ατρόμητος»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κούτσι έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου και τόνισε πως η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι μια πολύ καλή προοπτική τόσο για το μέλλον του ίδιου, αλλά και για κάθε ποδοσφαιριστή.

«Με πολύ μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Ατρόμητου, ενός πολύ καλά οργανωμένου συλλόγου που φροντίζει και είναι πάντα κοντά, με την κάθε έννοια, στον ποδοσφαιριστή και δεν εννοώ μόνο το οικονομικό. Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή προοπτική για το μέλλον μου, είναι μια πολύ καλή προοπτική για κάθε ποδοσφαιριστή.

Υπόσχομαι στον κόσμο της νέας μου ομάδας ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και φυσικά να κάνω τη δουλειά μου και να βάλω γκολ, όσα περισσότερα μπορώ. Το σημαντικό βέβαια δεν είναι πόσα γκολ θα βάζει κάθε παίκτης αλλά πόσο καλά πηγαίνει η ομάδα, γι’ αυτό και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Δεν ήρθα στο Περιστέρι για να είμαι μόνο ένα μέλος του Ατρόμητου, αλλά για να κερδίσω πράγματα ως ποδοσφαιριστής.

Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί με τον κύριο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Έχω ακούσει πολλά πράγματα για αυτόν και μόνο το ιστορικό του και οι επιτυχίες που έχει ως προπονητής σημαίνουν πάρα πολλά. Ελπίζω ότι θα με κάνει ακόμη καλύτερο ποδοσφαιριστή και χαίρομαι μάλιστα που ήταν κι εκείνος επιθετικός.

Θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά που ήμουν επιλογή του, όπως επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, κύριο Γιώργο Σπανό, για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου, καθώς και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο, ο οποίος μου ανέλυσε το πρότζεκτ σε βαθμό τέτοιο, ώστε να γνωρίζω, πλέον, τα πάντα για τη φιλοσοφία της νέας μου ομάδας που με αντιπροσωπεύει απόλυτα» ήταν τα λόγια του.

Ο Νιάζι Κούτσι έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτίου του 1983 στην πόλη Vučitrn στο Κοσσυφοπέδιο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, η οποία σήμερα ανήκει στο Κόσοβο. Έχει ύψος 1.93 μ. και είναι διεθνής με την Εθνική Φινλανδίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Φινλανδίας, Αγγλίας, Ολλανδίας, Γερμανίας και Σκωτίας, όπως: Λάχτι, Μπέρμιγχαμ Σίτι, Μπλάκπουλ, Πιτέρμπορο, Χρόνινγκεν, Καρλ Τσάις Ιένα, Κόμπλεντζ, Στιβενέιτζ, Νταντί και Tούρουν Παλοσεούρα Τούρκου. Στη χώρα μας ήρθε πέρυσι για λογαριασμό του Πανιωνίου, με τον οποίο αγωνίστηκε 24 φορές στο πρωτάθλημα και σημείωσε 10 γκολ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης