Με τα… Παπαγαλάκια τα έβαλε χθες ο Λάκης. Μας εξήγησε όλο το παρασκήνιο πως τα συμπαθέστατα πτηνά βρέθηκαν στη θέση των πρωταγωνιστών στα διαφημιστικά της Νέας Δημοκρατίας, και μετά μας τα έδειξε να χορεύουν Τρύπες και Παπάζογλου. Μέχρι και κόκκινους παπαγάλους να διαφημίζουν το ΚΚΕ είδαμε.

Εκεί όμως που γελάσαμε πολύ είναι όταν εμφανίστηκε η Έφη Σαρρή σε… μορφή παπαγάλου να κυνηγάει τον Λάκη τραγουδώντας του το -γνωστό πια- άσμα «Αφρικανέ- Αφρικανέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα άλλα χρώμα Ευρωεκλογών είχε το «Τσαντίρι» χθες. «Ευρωεκλογές και έφυγαν» μας υπενθύμισε ο Λάκης για το τι πρέπει να κάνουμε στους πολιτικούς. Όσο για το ΠΑΣΟΚ, ο Λάκης τους έβγαλε και συνθήματα: «Αφού αρπάξαμε αθόρυβα, ξαναερχόμαστε!».

«Στις 7 Ιουνίου αποφασίζουμε ποιες βαλίτσες θα στείλουμε στην Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως, είχαν τα διαφημιστικά των κομμάτων που εμπνεύστηκε ο Λάκης με την ομάδα του. Όλα τα κόμματα είχαν την τιμητική τους…

Τέλος, του Λάκη φάνηκε να του έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση οι τηλεοπτικές μας εκπομπές στον «Κίτρινο Τύπο» με τον «παπά-γυναικολόγο», καθώς και η τελευταία μας εκπομπή με την τέχνη-μαστίγωμα που παρουσιάστηκε στο Αrt Αthina. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης