Πώς θα σας φαινόταν ένα gadget-άκι το οποίο δύναται να σας προσφέρει ατελείωτες ώρες θέασης ταινιών, ακρόασης μουσικής, προβολής των φωτογραφιών σας, που επικοινωνεί με το Διαδίκτυο ώστε να προσφέρει πρόσβαση σε Ιντερνετικό ραδιόφωνο, γράφει τα αγαπημένα σας προγράμματα από τα αναλογικά και ψηφιακά κανάλια της τηλεόρασης, συνδέεται με τηλεόραση HDTV, λειτουργεί ως εξωτερικός σκληρός δίσκος για έναν ή και περισσότερους υπολογιστές, έχει και ασύρματη δικτύωση Wi-Fi (χώρια την ενσύρματη τύπου Ethernet) και όλα αυτά μέσω ελληνικού μενού και σε λίαν προσιτή τιμή;

Τα παραπάνω και περισσότερα προσφέρονται από το Playon! DVR-TV από την AC Ryan, αρκεί να του προσθέσετε έναν σκληρό δίσκο τύπου SATA/SATA2 μεγέθους 3.5 ιντσών και χωρητικότητας έως και 1Terabyte (1024Gigabyte).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια εσείς μπορείτε να προσθέσετε αντί σκληρού δίσκου, ένα Memory Stick USB σε μία από τις δύο διαθέσιμες θύρες, αλλά φυσικά δεν θα φτάνει την χωρητικότητα ενός σκληρού δίσκου, όμως δεν φτάνει και την τιμή του. Αυτό είναι το μοναδικό έξτρα που θα πρέπει να προμηθευτείτε για να ξεκινήσετε την εμπειρία σας με το Playon! DVR-TV.

Από εκεί και πέρα ο δρόμος είναι ανοιχτός…σχεδόν για τα πάντα. Τι ταινίες κάθε λογής τύπου βίντεο (από Mpeg1-2-4, XviD, DviX, VOB, DAT, ISO, avi), τι αρχεία ήχου (mp2, mp3, OGG Vorbis, WMA, PCM), τι αρχεία εικόνας (jpeg, bmp)…το νέο gadget σας τα αναγνωρίζει και αναπαράγει όλα.

Το καλύτερο είναι ότι υποστηρίζει μάλιστα και ελληνικούς υπότιτλους για τις ταινίες (srt, sub, idx, smi, ssi), ενώ ταυτόχρονα τα μενού χειρισμού που εμφανίζονται επί της οθόνης / τηλεόρασης είναι στα ελληνικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον τομέα της διασύνδεσης, να τονίσουμε ότι έχει έξοδο εικόνας/ήχου HDMI μέγιστης ανάλυσης 1080i, που σημαίνει ότι μπορείτε ανετότατα να το συνδέστε με μια τηλεόραση HDTV, ενώ για όσους έχουν ακόμα παλαιού τύπου δέκτη υπάρχουν έξοδοι 3 x RCA, 3 x Component, SP/DIF Coaxial, SP/DIF Optical (TOSLink). Παράλληλα όπως αναφέραμε πιο πάνω, διαθέτει ενσύρματο (Ethernet) και ασύρματο (Wi-Fi) τρόπο τοπικού δικτύου, με άλλους υπολογιστές ή και κονσόλες (Playstation 3, Xbox 360) ώστε να «αναμεταδίδει» (σε περίπτωση που το θελήσετε) το περιεχόμενό του και να το απολαμβάνετε μέσω αυτών των μηχανημάτων.

Για το τέλος όπως πάντα αφήσαμε την τιμή: 159 ευρώ (τελική τιμή συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) από το e-shop.gr (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809659). Καλή διασκέδαση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης