Εκφράζοντας κατά αρχήν τη βαθιά του θλίψη για την μεγάλη απώλεια με το θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη, καθώς «ο Συνασπισμός έχασε ένα κομμάτι της ιστορίας του», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απηύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους να μην επιλέξουν την αποχή στις 7 Ιουνίου.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης (πριν από εκλογικές αναμετρήσεις) διακαναλικής συνέντευξη Τύπου, ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το κόμμα θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη που θα αναδειχθεί από την κάλπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένας στόχος δύσκολος, αλλά είναι εφικτός», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τον κ. Τσίπρα, το πολιτικό τοπίο μετά την 7η Ιουνίου θα είναι τελείως διαφορετικό, καθώς τα μεγάλα κόμματα θα λάβουν το μικρότερο ποσοστό τα τελευταία χρόνια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρησε τον δικομματισμό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, για τεχνική πόλωση, απάντησε και επί του θέματος που προέκυψε με τη μη δική του συμμετοχή στη τηλεμαχία( θα μετάσχει ο πρόεδρος της ΚΟ Αλέκος Αλαβάνος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας τον διακατέχει διαφορετική οπτική για το μοντέλο του αρχηγού, όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται με συλλογικό τρόπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης