Με παράσταση για έναν ρόλο έμοιαζε αρχικά ο κυριακάτικος αγώνας μεταξύ της Torino και της Genoa, καθώς οι γηπεδούχοι «καίγονταν» για τους σωτήριους τρεις βαθμούς που θα τους κρατούσαν στην serie A. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από τους tifozi της Torino, αλλά την γιορτή χάλασε ο Diego Milito σκοράροντας στο 89ο λεπτό και γράφοντας το τελικό 2-3 για την Genoa.

Με το σφύριγμα της λήξης, όμως, ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των παικτών στον αγωνιστικό χώρο -και όχι μόνο. Ακόμα και οι αναπληρωματικοί έγιναν ένα… κουβάρι κυριολεκτικά στην σέντρα, με τα σπρωξίματα, τις κλοτσιές και τις μπουνιές να δίνουν και να παίρνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός της Torino, Giancarlo Camolese, υποστήριξε πως ο Motta της Genoa πλησίασε των πάγκο των γηπεδούχων μόλις τελείωσε η αναμέτρηση, και τους έκανε νόημα να σωπάσουν. Αυτό ήταν και η… σπίθα που άναψε την φωτιά για τα όσα επακολούθησαν.

Άποψη, ωστόσο, που δεν συμμερίστηκε ο ομόλογός του Gian Piero Gasperini, προπονητής της Genoa, δηλώνοντας «Ρωτάω τον εαυτό μου γιατί ο κόσμος έμεινε έκπληκτος που προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το ματς. Από τη μία πλευρά μπορούμε να κατανοήσουμε την απογοήτευση και τον θυμό της Τορίνο, όμως από την άλλη δεν μπορούν να κατηγορούν τους παίκτες μου. Εάν είναι να αντιδρούν με αυτό τον τρόπο τότε ίσως πρέπει να καταργήσουμε τους υποβιβασμούς και να είμαστε συνέχεια οι ίδιες ομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης