Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ντόναλντ Τουσκ, όχι μόνο προέβλεψε ότι η Πολωνία θα κερδίσει την Ελλάδα, αλλά έδωσε και το ακριβές σκορ, το οποίο υποστήριξε ότι θα είναι 1-0! Ο Τουσκ είναι ένθερμος υποστηρικτής του ποδοσφαίρου, ενώ παίζει και ο ίδιος ποδόσφαιρο στον ελεύθερο χρόνο του.

«Νομίζω ότι ο αγώνας κόντρα στην Ελλάδα θα είναι ο πιο δύσκολος του ομίλου, εξαιτίας του στιλ παιχνιδιού των Ελλήνων και επειδή είναι η πρώτη αναμέτρηση. Οι προσδοκίες, φυσικά, είναι πολύ μεγάλες. Όντας ρεαλιστής, νομίζω ότι η Πολωνία θα επικρατήσει με 1-0» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, μετά την επίσκεψή του στην εθνική ομάδα και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα είναι δυνατά, ακόμη και η Πολωνία στον τελικό. Και, αν έπρεπε να προβλέψω τις δύο ομάδες από τον όμιλο που θα προκριθούν στους προημιτελικούς, θα έβαζα τα χρήματά μου στην Πολωνία και τη Ρωσία».

Καταλήγοντας, ο Τουσκ επεσήμανε: «Η αυτοπεποίθηση που απορρέει από τους παίκτες μας δίνει μία ισχυρή θετική ενέργεια. Δεν έχω δει εξίσου καλή ατμόσφαιρα εδώ και πολύ καιρό. Η Πολωνία θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης! Και αν δεν μπορέσουμε, θα τα καταφέρει η Ισπανία!».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης