Νομική σπούδασε η 35χρονη από την Γεωργία αλλά μάλλον “ξέχασε”, κατά τα δεδομένα πάντα, τι ποινές ασκούν σε ανθρώπους  που οργανώνουν κλοπές. Η παραπάνω κυρία δούλευε ως οικιακή βοηθός στην κατοικία ενός επιχειρηματία μέχρι την στιγμή που ανακάλυψε τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχαν κρυμμένα οι εργοδότες της.

 Πιο αναλυτικά και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, όταν η απίστευτη αύτη γυναίκα έμαθε πως ο επιχειρηματίας μετά από πώληση βίλας που είχε στην ιδιοκτησία του απέκτησε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ – χρήματα τα οποία είχε κρυμμένα στο σπίτι – αποφάσισε να εξερευνήσει κάθε σπιθαμή του εσωτερικού της οικίας για να τα ανακαλύψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά τα βρήκε σε μια κρύπτη στο πατάρι ενός εκ των δωματίων και τα άρπαξε μαζί με κοσμήματα. Στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη της. Ο επιχειρηματίας όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία.

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη χρησιμοποιούσε συχνά το κινητό της αλλά και το Internet, όπου συνέχισε και μετά την κλοπή να επικοινωνεί μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, την οποία χρησιμοποιούν κυρίως συμπατριώτες της. Μάλιστα εκεί ρώτησε κάποιους πως θα μπορούσε να βγάλει στη Γεωργία τα κοσμήματα, για να πωληθούν.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις εντόπισαν οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής αυτή τη δραστηριότητα, δεν ήταν δύσκολο να αναλύσουν τα ηλεκτρονικά ίχνη και να εντοπίσουν το χώρο όπου βρίσκονταν.

 

Ένα διαμέρισμα στη περιοχή του Κολωνού όπου μάλιστα είχε διαμορφώσει μια ειδική κρύπτη μέσα σε ντουλάπα για να κρύβεται εκεί και να μην την εντοπίσουν οι αστυνομικοί σε περίπτωση έρευνας. Ωστόσο στο χώρο αυτό την βρήκαν και την συνέλαβαν οι αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν και μια ακόμη συμπατριώτισσα της.

 

Οι έρευνες συνεχίστηκαν σε εταιρεία στάθμευσης οχημάτων, όπου εργαζόταν ένας συμπατριώτης των δυο γυναικών και σε ειδική κρύπτη πλυντηρίου οι αστυνομικοί βρήκαν 573.800 ευρώ. Τα υπόλοιπα χρήματα εκτιμάται πως έχουν φύγει ήδη για την Γεωργία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης