– Κούλα πες.

– Τι να πω καλέ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Πες ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου ηθοποιοί πεθαμένοι.

– Τι λες βρε τρελή;! Πεθαμένοι; Τι να τους κάνεις τους πεθαμένους, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς.

– Εγώ τι λέω; Τον Μπούτο πάρε στο Mega να τον ενημερώσεις για το πρωινό του που είχαν καλεσμένη τη Ρένια Λουϊζίδου ποιοι είναι οι αγαπημένοι της Έλληνες ηθοποιοί κι επειδή η ηθοποιός δεν ήθελε να απαντήσει για να μην παρεξηγηθούν οι συνάδελφοι, της πρότειναν να μιλήσει για τους πεθαμένους. Δεν έμεινε άντερο στο πλατό από το γέλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Α, καλά, έχουν ξεφύγει στο Mega. Θα μου πεις είναι και το πρώτο κανάλι που ξεκίνησε τον χορό των ατομικών συμβάσεων και των συλλογικών αποχωρήσεων δημοσιογράφων. Είδες πρόοδος…

– Αν είδα λέει, μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω από την πρόοδο στη Μεσογείων, γιατί στον ΑΝΤ1, μπορεί να μην έχουν Μενεγάκη εδώ και καμιά εξάρα χρόνια, αλλά ο- όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω- Γιώργος Παπαδάκης αναπληρώνει και αυτόν τον ρόλο. Και όχι, μη βιαστείς να μου πεις ότι πάω στα σενάρια που τον θέλουν να μετακινείται στις 10.00. Πάω σε άλλα. «Μείναμε έγκυος», όχι εγώ, ούτε εκείνος, η γυναίκα του πρώτου του γιου Κωνσταντίνου και φυσικά, θα το βγάλουν και Γιώργο το έμβρυο για να χαρεί ο παππούς και να το μοιραστεί και τους τηλεθεατές του… Όπερ κι εγένετο σήμερα το πρωί… Από τις πρώτες που του ευχήθηκαν ήταν και η πρώτη διδάξασα Ελένη Μενεγάκη η οποία σήμερα είχε και καλεσμένο τον Γιώργο Τσαλίκη. Τι έχεις να πεις για αυτό;

– Εγώ τίποτα. Το Twitter μιλά από μόνο του. Η ανάρτηση μίας εκ των χρηστών του εν λόγω ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης τα λέει όλα. Ιδού:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης