Μετανιωμένος δηλώνει ο Δημοκρατικός υποψήφιος για το Λευκό Οίκο, Μπάρακ Ομπάμα, μία μέρα μετά τη συνέντευξη που έδωσε όλη η οικογένειά του στην τηλεόραση. Όπως είπε, δεν έπρεπε να επιτρέψει στα παιδιά του να εκτεθούν τόσο και πρόσθεσε ότι από εδώ και στο εξής, θα τα κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη δόθηκε την Τρίτη στη δημοσιογράφο ελληνικής καταγωγής, Μαρία Μενούνος, για το κανάλι «Access Hollywood», με την ευκαιρία των γενεθλίων της μεγαλύτερης κόρης του Ομπάμα. Η Μάλια 10 και η Σάσα 7 ετών, πλαισιωμένες από τους γονείς τους, μίλησαν για το πώς αισθάνονται, που ο μπαμπάς τους είναι υποψήφιος πρόεδρος, για τον τρόπο που τον βλέπουν οι φίλες τους και για την πιθανή μετακόμισή τους στο Λευκό Οίκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ομπάμα σοκαρίστηκε από την ταχύτητα που τα τέσσερα μέρη της συνέντευξης, αναμεταδόθηκαν από τα περισσότερα μέσα της Αμερικής. «Ήταν μία εξαίρεση. Νομίζω ότι παρασυρθήκαμε λιγάκι. Γενικά αυτό που τις κάνει αξιαγάπητες (τις κόρες του), είναι το γεγονός ότι δεν τους απασχολούν οι κάμερες και η πολιτική και θέλω να το διατηρήσω αυτό», ομολόγησε ο Αφροαμερικανός πολιτικός.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του πρέπει να έπαιξαν και κάποια δημοσιεύματα, που χαρακτήρισαν την εμφάνιση της οικογένειας Ομπάμα, σαν μία ακόμη προσπάθεια του Γερουσιαστή να κερδίσει περισσότερες ψήφους.  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης