Η αστυνομία Πρέβεζας εμπόδισε την εισαγωγή 150 κιλών ακατέργαστης κάνναβης στην ελληνική επικράτεια και προχώρησε στη σύλληψη ενός 29χρονου άνδρα από την Αλβανία.

Όλα έγιναν σήμερα στις 06.00 το πρωί, όταν οι αστυνομικοί, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν στη Φιλιππιάδα ένα αυτοκίνητο, το οποίο κατευθύνονταν προς την Άρτα, και το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, σύμφωνα με το pamepreveza.gr, ο οδηγός του οχήματος αντελήφθη τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να αναπτύξει ταχύτητα και να ακολουθήσει καταδίωξη.
Το Ι.Χ. ξέφυγε όμως από την πορεία του, με συνέπεια να ακινητοποιηθεί, ενώ ο οδηγός του το εγκατέλειψε, προσπαθώντας να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και τελικά τον συνέλαβαν σε αγροτική έκταση.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημά του βρέθηκαν στο πορτ-μπαγκάζ και στα πίσω καθίσματα 145 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 154,900 κιλών.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης