Το I.N.F.E Greece, το παλαιότερο ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision, μέσω του εκπροσώπου δημοσίων σχέσεων και μελών του κου Μάκη Χαραλαμπόπουλου, ολοκληρώνει την πανστρατιά για τη στήριξη /προώθηση της ελληνικής συμμετοχής με το τραγούδι «Aphrodisiac» στον τελικό του μουσικού διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2012 αυτό το Σάββατο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, στέλνοντας το ακόλουθο «μήνυμα I.N.F.Eπίθεσης».

Στον τελικό ψηφίζουν όλες οι χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό της Eurovision, ανεξάρτητα από το αν έχουν προκριθεί ή όχι. Η βαθμολογία κάθε χώρας προκύπτει από την τηλεψηφοφορία του κοινού και από κριτική επιτροπή, σε ποσοστό 50-50.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλούμε όλους τους Έλληνες ανά την Ευρώπη ή και όσους ακόμα αγαπάνε τη χώρα μας και το τραγούδι μας να ενημερώσουν γνωστούς, φίλους συγγενείς τους, να στηρίξουν το “Aphrodisiac” με την Ελευθερία Ελευθερίου και όλη την ελληνική αποστολή. Να το επιβραβεύσουν δίνοντας την ψήφο τους (τηλεφωνικές κλήσεις και sms) στο τραγούδι με το νούμερο 16, το δικό μας τραγούδι, συντονισμένοι πάντα με το κανάλι που θα μεταδίδει τον τελικό στη χώρα τους και που θα δίνει τα ανάλογα τηλεφωνικά νούμερα για να καλέσουν.

Aν ακόμα παρακολουθήσουμε τη μετάδοση από την ERT World ή διαδικτυακά μέσω του webtv της ΕΡΤ, θα πρέπει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας να συντονιστούμε με το εθνικό δίκτυο της χώρας όπου βρισκόμαστε, ώστε να πληροφορηθούμε τους ακριβείς τηλεφωνικούς αριθμούς με τους οποίους μπορούμε να ψηφίσουμε την Ελλάδα μας.

Απανταχού Έλληνες, μην ξεχνάτε, το 50% του τελικού αποτελέσματος προκύπτει από τις τηλεφωνικές κλήσεις ή τα sms που στέλνουμε. Ας ενωθούμε σε αυτή τη μουσική “μάχη”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψηφίζουμε ως λαός έξυπνα και ευχόμαστε ολόψυχα –και μέσω του I.N.F.E Greece
”ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! και ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ το Σάββατο στις 22:00 το “Νο 16”. Πάμε δυνατά ενωμένοι. Μπορούμε. Αξίζουμε» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision.

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης