Ο Will Smith, ο Josh Brolin και η Nicole Scherzinger βρέθηκαν στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της ταινίας τους Men in Black 3, με την διάσημη τραγουδίστρια να συγκεντρώνει πάνω της τα βλέμματα.

Η πλατεία Odeon Leivester πλημμύρισε με κόσμο, που ήθελε να απολαύσει από κοντά τους διάσημους ηθοποιούς, πριν από την πρεμιέρα της ταινίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Will Smith και ο Josh Brolin πόζαραν για τους φωτογράφους, ωστόσο τα βλέμματα έστρεψε πάνω της η Nicole Scherzinger. Η δημοφιλής σταρ έχει έναν μικρό ρόλο στην ταινία, ωστόσο η παρουσία της στην πρεμιέρα του φιλμ στο Λονδίνο ήταν εντυπωσιακή.

Φορώντας ένα μαύρο στράπλες φόρεμα, με μακρύ σκίσιμο που αποκάλυπτε τα καλογυμνασμένα πόδια της, η Scherzinger πόζαρε για τους φωτογράφους τόσο μόνη της όσο και μαζί με τον σύντροφο της και πιλότο της Formula 1, Lewis Hamilton. Το ζευγάρι εμφανίστηκε πιο ερωτευμένο από ποτέ, και δεν σταμάτησαν λεπτό να αγκαλιάζονται.

Το παρών στην πρεμιέρα του Λονδίνου έδωσαν ακόμη οι ηθοποιοί Alice Eve και Emma Thompson, αλλά και ο σκηνοθέτης της ταινίας Barry Sonnenfeld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια: Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης