Οι γυναικείες παρουσίες μαγνήτισαν τα βλέμματα την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ των Καννών, με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Το φεστιβάλ των Καννών αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις σταρ να αναδείξουν το στυλ τους περπατώντας στο κόκκινο χαλί με ενδυματολογικές επιλογές που θα συζητηθούν και θα συγκεντρώσουν τα βλέμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις πιο καλοντυμένες σταρ που περπάτησαν την πρώτη ημέρα στο κόκκινο χαλί ήταν η Eva Longoria. Η διάσημη ηθοποιός «έκλεψε» την παράσταση επιλέγοντας ένα μακρύ φόρεμα στο χρώμα του δέρματος κεντημένο με πέρλες και πέτρες, ενώ είχε και μια ουρά από τούλι. Στην δεύτερη εμφάνιση της, στο επίσημο δείπνο μετά την έναρξη του φεστιβάλ, η Longoria επέλεξε και πάλι μια μακριά τουαλέτα, αλλά αυτή τη φορά η επιλογή της ήταν στο μαύρο χρώμα.

Η Jane Fonda απέδειξε για ακόμη μια φορά πως η ομορφιά δεν κοιτάει χρόνια. Ανανεωμένη και λαμπερή, η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια χρυσή τουαλέτα που αναδείκνυε τη θαυμάσια σιλουέτα της.

Η Diane Kruger, που φέτος έχει αναλάβει καθήκοντα κριτή στο φεστιβάλ, έμοιαζε με αρχαία ελληνίδα θεά μέσα στο αέρινο φόρεμα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Eva Herzigova συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα, καθώς το στενό λευκό της φόρεμα, από το οποίο κρέμονταν διαφανείς κρύσταλλοι, αναδείκνυε το σώμα της. Η ινδή ηθοποιός Freida Pinto εντυπωσίασε τόσο στο κόκκινο χαλί, με την δίχρωμη τουαλέτα της, όσο και στο επίσημο δείπνο στο οποίο εμφανίστηκε με ένα μαύρο κεντημένο με πούλιες φόρεμα, το οποίο έφερε ένα μακρύ σκίσιμο στο πλάι.

Η Berenice Bejo επένδυσε στο κόκκινο και εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνιση της, ενώ η Jessica Chastain κράτησε πιο χαμηλούς τόνους, επιλέγοντας ένα λιτό μακρύ φόρεμα στο χρώμα του δέρματος.

Η νεαρή τραγουδίστρια Lana Del Ray εμφανίστηκε στο φεστιβάλ φορώντας ένα μαύρο στράπλες, μακρύ φόρεμα.

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια: Ντίνος Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης