Είναι πολύ πιθανό να σταματήσει η μακρά θητεία του προέδρου της ΕΠΣΑ, Παναγιώτη Δημητρίου, στις εκλογές της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής Ένωσης της χώρας, που προγραμματίστηκαν (και θα γίνουν) την 1η Ιουνίου (7μ.μ.) στο «Divani Caravel»). Όπως έγινε γνωστό, τη διοίκηση θα διεκδικήσει η παράταξη «Αθήνα–Νέα Πνοή» με επικεφαλής τον επί σειρά ετών αντιπρόεδρο (του Δημητρίου) Δήμο Κασκαντήρη. Δικαίωμα ψήφου έχουν 151 σωματεία της πρωτεύουσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κασκαντήρης απολαμβάνει τη στήριξη των αδελφών Μητρόπουλων και αυτό έχει τη σημασία του, καθότι ο Δημητρίου έχει διοικήσει ήδη δύο τετραετίες την ΕΠΣΑ, χάρη στη στήριξη του Θωμά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το κλίμα στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο; Ποτέ δε θα μπορούσε να… απολαμβάνει χειρότερη εποχή. Γήπεδα δεν υπάρχουν, χρήματα είναι στοιχείο υπό εξαφάνιση, η οργάνωση και η προοπτική γύρω στο μηδέν. Όλα αυτά όμως δεν εμποδίζουν τον «ισόβιο πρόεδρο» Δημητρίου να δηλώνει «μακριά από την ΕΠΣΑ οι επαγγελματίες παράγοντες»!

Να προστεθεί, τέλος, ότι πριν λίγες ημέρες, η παράταξη Κασκαντήρη σε ειδική εκδήλωση στο «Εσπέρια», ανέλυσε τη χειμαζόμενη τακτική της απερχόμενης διοίκησης με ρεαλισμό, σε ακροατήριο που αποτελούνταν από είκοσι δημάρχους του Λεκανοπεδίου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης