Μπορεί για την ομάδα του Παναθηναϊκού όλα να κρίνονται στα play off που βρίσκονται σε εξέλιξη, όμως ο Μίκαελ Νίλσον με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό του βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Ο άσος του Παναθηναϊκού έχει πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό και απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους «πράσινους» στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές των play off. Μάλιστα, δήλωσε σε εφημερίδα της χώρας του χαρακτηριστικά: «Ίσως είναι καλύτερα που είμαι τώρα τραυματίας. Ήταν δύσκολο να δούμε το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός, ωστόσο τον έχω πάθει ξανά και αποφασίσαμε να απέχω από τις προπονήσεις για μία εβδομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο  διεθνής Σουηδός μπακ δεν φαίνεται να ανησυχεί καθόλου για την κλήση του στην εθνική ομάδα της χώρας του, καθώς πιστεύει πως αυτή είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκουραστεί από την «γεμάτη» σεζόν που είχε φέτος στο «τριφύλλι».

Ας σημειωθεί, πως ο Μίκαελ Νίλσον θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Μπρόντμπι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης