Σε ιδιαίτερα τεταμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρεθύμνου, όπου το θέμα της συζήτησης περί της ανάπλασης στην παλιά εθνική οδό προκάλεσε εντάσεις και αντιπαραθέσεις, με αφορμή το γεγονός ότι ιδιοκτήτρια καταστήματος στην περιοχή των Μισσιρίων ζητεί από τον δήμο τη δημιουργία ράμπας μπροστά από την ιδιοκτησία της, όπως έγινε και στην περίπτωση παρακείμενων ιδιοκτησιών.

Ενώ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και οι δικηγόροι της έκαναν λόγο για μία διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον ιδιώτη και τον δήμο, η πλευρά της δημοτικής αρχής αποδίδει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο σημείο σε προσωπικές διαφορές της ιδιοκτήτριας με τους παρακείμενους ιδιοκτήτες καταστημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με λίγα λόγια, στη χθεσινή διαδικασία επικράτησε μπάχαλο και δεν έλειψαν βαριές εκφράσεις, που κόντεψαν να οδηγήσουν σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα, αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων απέτρεψε τη σύρραξη!

Το θέμα είχε τεθεί με πρωτοβουλία του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Νίκου Νίνου, από όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας ζητούσαν με έγγραφό τους να ενημερωθούν από το Δ.Σ. για την ανάπλαση της περιοχής, ενώ ο κ. Νίνος ανέφερε στο έγγραφο – το οποίο συνυπέγραψαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας – ότι απαιτείται ίση μεταχείριση όλων των πολιτών.

Η έκφραση του «απατεώνες» προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου, Γιώργου Μαρινάκη, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο ιδιώτης απομακρύνθηκε μέσα σε κλίμα έντασης από την αίθουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:goodnet

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης