Μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου δε θα σταματήσουμε να μιλάμε για αυτήν! Η βασίλισσα της ποπ, θα βρεθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, για να δώσει μία μοναδική συναυλία. Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα κατά καιρούς, όχι μόνο με τη δουλειά της, αλλά και με την άτακτη προσωπική της ζωή, όπως συμβαίνει τώρα, με το φημολογούμενο διαζύγιό της με τον Γκάι Ρίτσι. Από τη δεκαετία του 80’, που βρίσκεται στο προσκήνιο, έχει συνδεθεί ερωτικά με τραγουδιστές, ηθοποιούς και αθλητές, άνδρες ή γυναίκες.

Πάντα όμως, οι άνθρωποι που επέλεγε, έπαιζαν κάποιο συγκεκριμένο ρόλο τη δεδομένη στιγμή, στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Ήταν με τον Γουόρεν Μπίτι, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ίδια ταινία, ενώ βγήκε, ένα και μόνο ραντεβού με τον Μαικλ Τζάκσον, όταν ήθελε να κεντρίσει την προσοχή στα Όσκαρ εκείνης της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Sean Penn

Η πρώτη της σχέση που συζητήθηκε πολύ, ήταν αυτή με τον ηθοποιό Σον Πεν, η οποία κατέληξε και σε γάμο το 1985. Όπως λέγεται, τα ελικόπτερα με τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους ήταν τόσα πολλά την ώρα της γαμήλιας τελετής, που δεν μπορούσαν να ακούσουν καν τους “αιώνιους” όρκους τους. Τα μέσα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη σχέση τους αλλά και στο χωρισμό τους. Μια φορά μάλιστα, ο Πεν εκνευρίστηκε τόσο, που έδειρε έναν φωτογράφο. Το πλήρωσε με 32 μέρες στη φυλακή.  Τελικά, το ζευγάρι χώρισε επεισοδιακά τέσσερα χρόνια αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

John F. Kennedy Jr.

Σύμφωνα με ένα παλιό συμφοιτητή του Κένεντι, το καλοκαίρι του 1988 η Mαντόνα το πέρασε μαζί με τον πλούσιο κληρονόμο, σε ένα φθηνό μοτέλ στο Σικάγο. Η τραγουδίστρια ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Πεν, αλλά και ο Kένεντι είχε εκείνη την περίοδο άλλη σχέση.  Η ερωτική τους περιπέτεια, δεν κράτησε παρά μόνο λίγες μέρες. 

Sandra Bernhard

Η Μαντόνα έκανε πολύ στενή παρέα με την κωμικό ηθοποιό Σάντρα Μπέρνχάρντ τη δεκαετία του 80’, μέχρι παρεξηγήσεως! Οι φήμες πήραν «φωτιά», όταν οι δύο γυναίκες εμφανίστηκαν στην εκπομπή του δημοσιογράφου David Letterman και η Σάντρα είπε ότι έχει κοιμηθεί ταυτόχρονα με τη Μαντόνα και τον άντρα της, Σον Πεν. Χρόνια αργότερα, διέψευσαν όσα είχαν ισχυριστεί τότε.   

Warren Beatty

Η Μαντόνα σχετίστηκε ερωτικά με τον Γουόρεν Μπίτι στα τέλη της δεκαετίας του 80’, στα γυρίσματα της ταινίας «Dick Tracy». Σύμφωνα με το περιοδικό People, οι δύο τους δεν ήταν καθόλου ντροπαλοί μπροστά σε τρίτους. Το πάθος τους ξεχείλιζε. Ο έρωτάς του όμως, τελείωσε σχετικά γρήγορα και ο Μπίτι λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό Ανέτ Μπένινγκ, με την οποία είναι μαζί 16 χρόνια και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.  

Lenny Kravitz

Το 1991, ο ρόκερ Λένι Κράβιτς, επιμελήθηκε την παραγωγή στο βίντεο κλιπ της βασίλισσας της ποπ «Justιfy my love». Οι φήμες οργίαζαν ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από μια τυπική επαγγελματική σχέση. Ωστόσο, οι ίδιοι δεν το επιβεβαίωσαν ποτέ.

Vanilla Ice

Επόμενος στη σειρά είναι ο ράπερ Βανίλα Άις, με τον οποίο η Μαντόνα είχε σχέση για οκτώ μήνες το 1992. Δύο χρόνια μετά, ο Άις είπε στην εφημερίδα USA Today: «Με έπαιρνε τηλέφωνο τις πιο περίεργες ώρες και με ρωτούσε αν ήμουν με κάποια άλλη. Στις έξι το πρωί, μου αρέσει να κοιμάμαι μόνος μου». Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας πολύ προσωπικά δεδομένα της Μαντόνα, σε ερώτηση σχετικά με το πώς ήταν η ερωτική τους ζωή: «Ήταν όπως κάθε φυσιολογική κοπέλα, πολύ σέξι, καυτή και ρομαντική».

Dennis Rodman

Το 1995 η Μαντόνα έκανε στροφή 180 μοιρών και από εκεί που οι περισσότεροι σύντροφοί της άνηκαν στον καλλιτεχνικό χώρο,  έστρεψε το ενδιαφέρον της στον αθλητισμό. Ο Ντένις Ρόντμαν ήταν η «Μαντόνα» του NBA, όπως είχε πει σε συνέντευξη της η ίδια η σταρ. Επίσης, ήταν και ο πρώτος που της «ενεργοποίησε» το «βιολογικό» της ρολόι. Στην αυτοβιογραφία του ο Ρόντμαν αναφέρει: «Μια φορά ήμουν στο Λας Βέγκας και έπαιζα χαρτιά, όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα από τη Νέα Υόρκη. Ήταν η Μαντόνα, η οποία ούρλιαζε από την άλλη άκρη της γραμμής, «Έχω ωορρηξία, έχω ωορρηξία. Έλα γρήγορα εδώ!». Έτσι, άφησα ό,τι έκανα, «πέταξα» μέχρι τη Νέα Υόρκη και έκανα «τη δουλειά μου». Θυμάμαι ότι μετά εκείνη στεκόταν με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω για βοηθήσει τη διαδικασία της γονιμοποίησης. Μετά επέστρεψα στο Λας Βέγκας και συνέχισα την παρτίδα εκεί που την είχα αφήσει».   

Carlos Leon

Ό,τι δεν κατάφερε με τον Ρόντμαν, το έκανε με τον επόμενο. Η Μαντόνα το είχε βάλει σκοπό να κάνει παιδί και θα το έκανε με αυτόν που θεωρούσε τον καλύτερο! Διάλεξε λοιπόν τον Κάρλος Λεόν, έναν προσωπικό γυμναστή που πληρούσε όλες τις κατάλληλες προδιαγραφές, για να γίνει ο πατέρας του παιδιού της, όχι για να το μεγαλώσει αλλά για να προσφέρει τα «δυνατά» του γονίδια! Το 1996 η Μαντόνα γέννησε την κόρη της, Λούρδη και σε λιγότερο από μισό χρόνο, «σούταρε» τον Λεόν.   

Guy Ritchie

Δύο χρόνια μετά και σε ηλικία 39 ετών, η Μαντόνα βρίσκει τον έρωτα ης ζωής της στο πρόσωπό του νεότερου Βρετανού σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι στο σπίτι του τραγουδιστή Sting. Οι δύο τους ένιωσαν μεγάλη έλξη από την πρώτη στιγμή. Το 2000 αποκτούν το πρώτο τους παιδί, τον Ρόκκο και μετά από δύο χρόνια αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παντρευτούν σε ένα κάστρο στη Σκωτία. Οι δύο τους είναι τόσο ερωτευμένοι που δεν δέχονται να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο. Ο Γκάι είχε δηλώσει τότε: «Δεν θέλω ούτε σεντ αν αυτός ο γάμος πεθάνει». Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ο γάμος τελικά «πέθανε» και φήμες λένε ότι θα το ανακοινώσουν μετά τα 50α γενέθλια της βασίλισσας της ποπ τον Αύγουστο.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης