Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” συμφώνησαν στο οικονομικό μέρος με τους “κανονιέρηδες” και πλέον απομένει να πείσουν το Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, για να ολοκληρωθεί μια τεράστια μεταγραφική επιτυχία.

Ο Παναθηναϊκός αναμένει συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρείας Base, η οποία έχει τα δικαιώματα του Ζιλμπέρτο Σίλβα και αν όλα πάνε καλά, το “τριφύλλι” θα δώσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψει τις απαιτήσεις της Άρσεναλ, του παίκτη και των εκπροσώπων του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο 32χρονος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με ετήσιες απολαβές 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συν τα μπόνους, ενώ σε περίπτωση που ο Ζιλμπέρτο Σίλβα παίξει πάνω από τα μισά παιχνίδια της δεύτερης χρονιάς, τότε το συμβόλαιό του ανανεώνεται αυτόματα για άλλο ένα έτος.

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του Γκάμπριελ, η Φλουμινένσε δε τον άφησε να ταξιδέψει στην Αθήνα, καθώς δεν έχει πάρει καμία ειδοποίηση, που να αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα καλύψει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του συμβόλαιό του. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει σήμερα, με αποτέλεσμα ο δεξιός μπακ να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα.

Η οριστική συμφωνία του Πεγεράνο με την Αλμερία, επισπεύδει της συνομιλίες των “πρασίνων” με τη Φλουμινένσε για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού, Λουίζ Αλμπέρτο. Μέσα στην Τετάρτη άνθρωποι του “τριφυλλιού” θα επικοινωνήσουν με την ομάδα της Βραζιλίας. Το θετικό στοιχείο είναι ότι ο Λουίζ Αλμπέρτο, βλέπει θετικά την περίπτωση μετακόμισης στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, στις 19:00 ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλική αναμέτρηση με την Γκόρνικ της Πολωνίας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης