Ο Παναθηναϊκός έδωσε τη… χαριστική βολή στον Παναιτωλικό και μετά τη νίκη του με 4-0 οι Αγρινιώτες υποβιβάστηκαν στη Football League.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι θα εκκινήσουν στα πλέι οφ, όντας από την πρώτη θέση, προηγήθηκαν με τον Κουίνσι στο 18’, ενώ με δύο γκολ του Τοτσέ (52΄, 82΄) πήραν αέρα τριών τερμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χριστοδουλόπουλος στο 85’, βάζοντας έτσι το… κερασάκι στην τούρτα στην άνετη επικράτηση της ομάδας του.

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στον αγώνα και στην πρώτη αξιόλογη προσπάθειά του πήρε το προβάδισμα.

Σκόρερ ο Κουίνσι, ο οποίος με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» (1-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κουίνσι έκανε νέα επέλαση στο 35΄, με το σουτ που επιχείρησε να βρίσκει στα σώματα των αμυντικών του Παναιτωλικού. Αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Βύντρα, ωστόσο το σουτ του ήταν αδύναμο.

Στο 45ο λεπτό, ο Τοτσέ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, με το πλασέ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ακόμη πιο ανοικτό ήταν το ματς στο δεύτερο μέρος, αφού και ο Παναιτωλικός δεν είχε άλλη επιλογή από το να πιέσει για να ισοφαρίσει.

Στο 51΄ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τον Μπουμάλ, το οποίο κακώς ακυρώθηκε από τον βοηθό διαιτητή ως οφσάιντ. Ακριβώς στην επόμενη φάση του αγώνα, ο Τοτσέ σε άδεια εστία πέτυχε το 2-0 και ουσιαστικά στο σημείο εκείνο τελείωσαν όλα για τους Αγρινιώτες.

Ο Ισπανός στο 82΄ σημείωσε και το δεύτερο προσωπικό γκολ του, τρίτο για την ομάδα του (3-0), ενώ τρία λεπτά μετά ο Χριστοδουλόπουλος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Κίτρινες: Φερνάντες, Ντολεζάι

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Κοτσόλης (85΄ Ταμπάκης), Σαριέγκι, Καντέ, Βιτόλο, Τοτσέ, Κουίνσι, Ζέκα, Βύντρα, Καραγκούνης (67΄ Νίνης), Σπυρόπουλος, Ρούντολφ (67΄ Χριστοδουλόπουλος).

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τσενάμο, Κούσας, Ρότσα (46΄ Καραμαλίκης), Μπουμάλ, Πασάς (38΄ Θεοδωρίδης), Παλαιολόγος, Φερνάντες, Εντζεγκέλε, Ντολεζάι, Άντι (73΄ Μπελεβώνης), Καμαρά.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης