Στην άρση της γραφειοκρατίας για τη στήριξη των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων συζήτησαν εχθές σε πάνελ με θέμα τον τουρισμό, υπό τη γενική γραμματέα Τουρισμού του ΥΠΠΟΤ Κωνσταντίνα Μπέη. Στην παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης τόνισε ότι το πρώτο βήμα έγινε με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη μείωση της γραφειοκρατίας στην αδειοδότηση μονάδων, αν και ανέφερε ότι πρέπει να επισπευσθεί και η έκδοση πολεοδομικών αδειών. Στην ενότητα, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της χθεσινής ημερίδα για τις ΜμΕ, τα επιχειρηματικά τους μοντέλα παρουσίασαν ο διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina ΑΕ Σ. Κατσικάδης, ο διευθύνων σύμβουλος της Thermae Sylla Spa Wellness Hotel Ι. Αναστασόπουλος, ο γενικός διευθυντής του Thalassa Beach Resort Γ. Νικάκης, ο ιδιοκτήτης του Kinsterna Hotel Α. Σγαρδέλης και η ιδιοκτήτρια του αγροτουριστικού ξενώνα «Ελαιώνας» Μ. Βαλλή.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός επισήμανε ότι διανύουμε την τελική φάση πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής της Αθήνας. Μάλιστα, προανήγγειλε ότι η παρουσία της πρωτεύουσας θα ενισχυθεί διεθνώς με ένα ισχυρό λογότυπο, με τηλεοπτικά σποτ, έντυπες καταχωρίσεις και εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Antonio Tajani, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τουρισμό και τον αγροτουριστικό τομέα, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να διευκολυνθεί το τουριστικό ρεύμα από Ρωσία και Κίνα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης