Η Βραζιλία βρίσκεται ψηλά στη λίστα των χωρών με τον μεγαλύτερο δείκτη εγκληματικότητας, επομένως δεν προκαλεί εντύπωση που αρκετοί πολίτες επιθυμούν να προστατεύσουν τη σωματική τους ακεραιότητα.

Οι απαγωγές για την καταβολή λύτρων αποτελεί μια από τις συνηθισμένες πρακτικές που χρησιμοποιούν οι συμμορίες προκειμένου να αποκτήσουν χρήματα και όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC αρκετοί μεσοαστοί ήδη έχουν αρχίσει να λαμβάνουν τα μέτρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους τελευταίους μήνες οι πωλήσεις μιας ειδικά διαμορφωμένης θωράκισης, η οποία τοποθετείται στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, σημειώνει τεράστια άνοδο. Η Βραζιλία βρίσκεται στην 6η θέση των μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη και με δεδομένο ότι θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου (2014) και τους Ολυμπιακούς Αγώνες (2016) η ασφάλεια έχει μετατραπεί σε μια από τις πρωταρχικές προτεραιότητες.

«Δε νιώθω άνετα να βρίσκομαι μέσα σε ένα τεθωρακισμένο αυτοκίνητο αλλά πλέον έχει γίνει ανάγκη. Δυστυχώς πρέπει να το έχουμε στο νου μας», τόνισε ένας από τους αγοραστές της ειδικής επένδυσης.

Όσον αφορά στο κόστος της… 12.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video…

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης