ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Μπορεί να είναι Μεγάλη Πέμπτη, αλλά το «μπικουτί» παραμένει αμαρτωλό και εργάζεται γιατί
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταρχάς… στο προηγούμενο «μπικουτί «, Τετάρτη 11 Απριλίου, στις 5 και 30 το πρωί (αφεντικό σε σένα απευθύνομαι) λίγες ώρες δηλαδή, πριν ο πρωθυπουργός ανακοινώσει την ημερομηνία των εκλογών, είχα δημοσιεύσει (αφεντικό πάλι σε σένα απευθύνομαι)

Ότι:

Στα κομμωτήρια γύρω από το Σύνταγμα, όλοι ξέρουν ότι οι ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 6 ΜΑΙΟΥ.
Όπως καταλαβαίνεις (αφεντικό) μετά την αποκάλυψη αυτή, «έσυρα» τον πρωθυπουργό σε αναγκαστικές δηλώσεις. Ε ναι λοιπόν, με διαβάζει και ο πρωθυπουργός!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ «ΜΠΙΚΟΥΤΙ»

Αν ο Ιωάννης Μελισσανίδης ήταν πολιτικός, θα ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Το τι ανάποδη κωλοτούμπα έχει κάνει αδελφή μου δεν λέγεται… σε σημείο που να με κάνει να θέλω να δώσω τον ρόλο της Νάντιας Κομανέτσι «το κορίτσι λάστιχο» στον Αντώνη Σαμαρά!

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ανήκει φυσικά στον ΛΑΟ ή στο ΛΑΟ(Σ). Μαζί με τον Γιάννη Παπαμαμιχαήλ, το συγκεκριμένο κόμμα, έχει τρομερές πιθανότητες να γίνει θίασος και να κάνει τουρνέ. Αν δεν γίνει θίασος, θα γίνει μπάντα, με τον Γιώργο Καρατζαφέρη να κάνει τα φωνητικά!

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΡΟΣ, ο δημοσιογράφος του mega, για να προλάβει προφανώς την καθιέρωση των ατομικών συμβάσεων, κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ (!!!) ως υποψήφιος βουλευτής.

Το «χτύπημα» μεγάλο για τον Μανώλη τον Καψή! Το αναμενόμενο για τον μέσο «ταρίφα» θα ήτο να είναι όλο το δελτίο ειδήσεων του mega στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, μόνο Ο ΛΙΑΡΟΣ;;;

«ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ» φωνάζει ο Σαμαράς, αδιάκοπα! Αντώνη μου, λίγο ακόμη αν συνεχίσεις να «σκούζεις» θα σε αντιμετωπίσω ως «έκτακτο περιστατικό».

Ο ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, Ο ΔΡΟΜΕΑΣ, Ο ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ, Ο ΤΕΝΙΣΤΑΣ, Ο ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ, Ο «ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΕΡ» ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, Ο Γιώργος, Αντρέα Παπανδρέου, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ… (όχι τον Πηνειό με καγιάκ) στην ΑΧΑΙΑ ως υποψήφιος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το άκουσα, το τσέκαρα, το επιβεβαίωσα και παραλίγο να κατεβάσω ΖΗΤΑ από την μηχανή, για να κάνω «σούζα» μπροστά στον ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!!!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ θα βγει να μιλήσει στους πολίτες με πρόθεση να ξαναμπεί στην ΒΟΥΛΗ!!!
ΚΑΛΑ ΤΡΕΙΛΕΡ δεν βλέπει ο Γιωργάκης της ΝΕΤ; Αυτές τις μέρες ή ΝΕΤ θα έβλεπε ο τηλεθεατής, η ΣΚΑΙ…

ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΑΙΔΙΑ, για να μην μπερδεύεστε είναι η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ!!!
Παιδιά είδα το τρέιλερ της ΝΕΤ για τις εκλογές, χωρίς φωνή. Είχα τον ήχο στη σίγαση, γιατί κοιμόντουσαν τα κουτάβια. Βλέπω λοιπόν την ΈΛΛΗ, με ύφος «ΣΤΑΗ» και «αέρα ΤΖΑΚΙ ΚΕΝΕΝΤΥ» χωρίς μαύρα γυαλιά, μπροστά στην Βουλή, «τύπου» οικοδέσποινα – ιδιοκτήτρια. Την είδα ξαφνικά από το σημείο που μιλάει μπροστά στο κοινοβούλιο και κατάλαβα βλέποντας και όχι ακούγοντας ότι… νοίκιασε την Βουλή και μένει πια μονίμως εκεί.

Σε αυτές τις εκλογές θα είναι η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ στην τηλεόραση γιατί στις προηγούμενες ήταν απλώς καλεσμένη, αλλά σε τιμητική θέση από τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το ευγενικό θα ήταν λοιπόν, να ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ δίπλα της, στις εκλογές που έρχονται.

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ να υποθέσω ότι ήταν απλή σύμπτωση;;;

Αναφερόμαστε στον Άκη, τον κολλητό φίλο του Αντρέα Παπανδρέου, τον παραλίγο αρχηγό του Πασοκ, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κάποτε, τον Υπουργό Άμυνας κου λου που, κου λου, του οποίου οι κολλητοί φίλοι – σύντροφοι είναι στην κυβέρνηση!!! Χοντροί μεν, φίλοι του όμως.

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Μεγάλη Τετάρτη Βράδυ, φεύγω από το γραφείο στο Σύνταγμα με την συνεργάτιδα Τάνια Νικολοπούλου. Της προτείνω να πιούμε μια παγωμένη σοκολάτα στο στενό της οδού Νίκης.

Είμαστε λοιπόν , δυο κοπέλες (δεν θέλω σχόλια για ‘το κοπέλες’) που περπατάμε στην Ερμού, οι στοές αρχίζουν να γεμίζουν με άστεγους που απλώνουν υπνόσακους και στην Νίκης πολλά, πολλά, πολλά ΜΑΤ (άντρες των ΜΑΤ με τις μπλε στολές και τις ασπίδες)…

Βρήκαμε τραπεζάκι στο πεζοδρόμιο, κάτσαμε, απέναντι τα «πολλά ΜΑΤ», κοιταζόμασταν όμως και κάναμε όλοι τους αδιάφορους!!!

Μόλις έφυγε το γκαρσόν με την παραγγελία, ακούμε ένα βουητό… σαν κρότο. ΔΩΔΕΚΑ μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ διασχίζανε την Νίκης…Μετά, πάλι μόνες μας, με τα ΜΑΤ απέναντι….

Όταν φύγαμε, τα καληνύχτισα τα παιδιά μόνοι μας ήμασταν άλλωστε στο δρόμο…
Τέτοια ασφάλεια, ποια είμαι αφεντικό, η Μενεγάκη είμαι; ΛΕΣ να πάω να το κοιτάξω;;;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης