Το εγκώμιο του Αμαρουσίου έπλεξε με δηλώσεις του ο τεχνικός του Ίκαρου Καλλιθέας, μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων.

Ο έμπειρος προπονητής παράλληλα ευχήθηκε να επιστρέψουν οι «κιτρινόμαυροι» σύντομα στην Α1, ενώ για τη δική του ομάδα εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χρονιά τελείωσε όπως ήθελαν στην αρχή της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω να πω κάτι για το παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στους ανθρώπους του Αμαρουσίου για να βρουν τη δύναμη να ανταπεξέλθουν ώστε να επιστρέψει η ομάδα, όπως την είχαμε συνηθίσει στην Α1. Ομάδα με υγεία και λίγο κόσμο, αλλά καλό, με αυτή την αξιοπρέπεια που λείπει από την κατηγορία.

Μακάρι να επιστρέψω και πάλι ως αντίπαλος σε αυτό το γήπεδο. Οι παίκτες του Αμαρουσίου πάλεψαν με μεγάλη αξιοπρέπεια όλη τη χρονιά και τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη φανέλα. Τους αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα» ανέφερε ο Σκουρτόπουλος για το Μαρούσι.

Στη συνέχεια μίλησε για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, αναφέροντας ότι: «Για τον Ίκαρο, ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε με άλλες προοπτικές, αλλά συνέβησαν διάφορα μέσα στη σεζόν. Ευχαριστήσω τους παίκτες μου που συνεργαστήκαμε μαζί αυτούς τους 2,5 μήνες και φυσικά τους συνεργάτες μου. Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον Νίκο Λινάρδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Καράμπουλας δήλωσε: «Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το τελευταίο μας παιχνίδι και να κλείσουμε μια χρονιά που σίγουρα δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τις σκέψεις και τον προγραμματισμό που κάναμε στις αρχές της σεζόν.
Ζήσαμε καλές και κακές στιγμές τους τελευταίους μήνες. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες μου για τη φετινή συνεργασία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης