Αίσιο τέλος είχε η κατάληψη στα γραφεία της ΕΛΠΑ από εργαζομένους της εταιρείας, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη μη καταβολή δεδουλευμένων αλλά και μη υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από την περασμένη Παρασκευή να έχει τεθεί εκτός λειτουργίας η οδική βοήθεια και οι χιλιάδες συνδρομητές να μην εξυπηρετούνται. Τελικά, τα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι βρήκαν τη «χρυσή τομή» και σήμερα τα ξημερώματα σταμάτησε η απεργία και η κατάληψη που είχαν ξεκινήσει.

Μιλώντας στη zougla.gr, ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Βασίλης Δεσποτόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά: «Υπήρξε καλή διάθεση και κατανόηση από τις δύο πλευρές και τελικά βρέθηκε λύση. Σήμερα θα υπογραφούν οι νέες συμβάσεις, θα πληρωθεί το δώρο του Πάσχα και η εξόφληση των δεδουλευμένων θα αρχίσει τις επόμενες ημέρες. Όσο για την οδική βοήθεια, αυτή λειτουργεί κανονικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση επιβεβαίωσε στη zougla.gr και ο εκπρόσωπος εργαζομένων της ΕΛΠΑ Γιάννης Σέγκος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο καλό κλίμα που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης