Η πλευρά ΠΑΟΚ «βράζει» και με ανακοίνωση των οργανωμένων ισοπεδώνει σχεδόν ολόκληρο το ποδοσφαιρικό σύστημα (την ώρα που ο πρόεδρος Ζαγοράκη να απειλεί με αποχώρηση, τονίζοντας με νόημα «δεν μπορώ να τα βάζω με όλους»).

Η πλευρά Παναθηναϊκού, δυστυχώς δεν απέφυγε (ως όφειλε) να βάλει το υστερόγραφο στον πρώτο επεισοδιακό αγώνα των πλέι οφ, θυμίζοντας τη συμπεριφορά του δήθεν επαναστάτη Γκαρσία αλλά και την «κουμπαριά» του συλλόγου της Θεσσαλονίκης με τον Γκαγκάτση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο στόχαστρο, ήταν λογικό να βρεθεί (μονομερώς, ευτυχώς…) και ο διαιτητής Αναστάσιος Κάκος, τον οποίο αμφισβητούν πλέον έντονα οι Θεσσαλονικείς, με ότ,ι αυτό μπορεί να σημαίνει για το μέλλον.

Όλα αυτά, απλώς καλλιεργούν ένα επικίνδυνοι κλίμα για τη συνέχεια της αστείας διαδικασίας των αγώνων κατάταξης (όταν η ετυμηγορία του πρωταθλήματος στη λήξη της κανονικής του διάρκειας ήταν σαφής).

Αλλά, τα όσα έγιναν στην Τούμπα και ακολούθησαν τον κρίσιμο αγώνα, δεν ήταν αποκλειστικότητα της πρώτης αγωνιστικής. Στο Ολυμπιακό στάδιο του Μαρουσίου, λίγο έλειψε να πρωταγωνιστήσει σε παθητικό ξυλοδαρμό ο πρόεδρος της ΕΠΟ Πιλάβιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός (και άπειρος) ηγέτης του ελληνικού ποδοσφαίρου, έκανε το λάθος να εμφανιστεί (ευτυχώς όχι α λα μπρατσέτα) στον χώρο συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Λίγκα (και της Λάρισας…) Πηλαδάκη. Αυτά μπορεί να περνούν απαρατήρητα σε γήπεδα της Εσπερίας, αλλά όχι στην έδρα της ΑΕΚ.

Μιας ΑΕΚ που δικαίως νιώθει αδικημένη από το πρώτο ρεζιλίκι (πέρυσι) των πλέι οφ. Η συνέχεια επί της οθόνης…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης