ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Η MEGA – ΛΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Κάποτε ήταν η ΥΕΝΕΔ ….Σήμερα είναι το MEGA!

Η αυτοκτονία του συνταξιούχου στο Σύνταγμα, θέμα για όλα τα κανάλια, πλην του MEGA , το οποίο από την πρωινή του ζώνη, έως και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων ΔΕΝ είχε μάθει ΤΙΠΟΤΑ για το θάνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας θέσω τις σκέψεις μου σε σειρά.
Μια αυτοκτονία είναι μια αυτοκτονία.
Μια αυτοκτονία στην πλατεία Συντάγματος ενός συνταξιούχου που αφήνει σημείωμα στο δέντρο της πλατείας, είναι θέμα.

Μια αυτοκτονία που μεταδίδεται από τα κανάλια και αποσιωπάται από το μεγαλύτερο κανάλι , γίνεται μεγάλη είδηση.

ΤΙ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΤΟ MEGA την στιγμή που τα υπόλοιπα κανάλια, μετέδιδαν το γεγονός;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας, φιλοξενούσαν τον υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη, ο οποίος προετοίμαζε τους τηλεθεατές , για τα νέα μέτρα του Ιουνίου.

Όσοι βλέπανε το μεγάλο κανάλι, το πρωινό που ο αυτόχειρας γινότανε είδηση για τα υπόλοιπα μέσα, θα ψάχνανε γωνία στο δωμάτιο, να χτυπήσουνε το δικό τους κεφάλι.

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ…
Οι ώρες περνούσανε αλλά το mega τίποτα …Η ΣΙΩΠΗ των ΕΚΛΕΚΤΩΝ!!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με την ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ , Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, σχολιάστηκε από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ , ως γεγονός που ΔΕΝ πρέπει να σχολιαστεί …ΚΑΙ μετά συνεχίστηκε η έγκυρη ενημέρωση, όπως όοοοοολους αυτούς του μήνες όπου ΔΕΝ φιλοξενείται, ούτε για «ξεκάρφωμα», ένας ή μία που να διατυπώνει κάποια «μίνι» αντι μνημονιακή άποψη. ΚΑΝΕΝΑΣ όμως ΠΟΤΕ!

ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ λοιπόν, όταν βλέποντας τηλεόραση , διαπιστώνω τις «μαύρες λίστες» των καλεσμένων (δημοσιογράφων – πολιτικών, αναλυτών , διανοούμενων – καλλιτεχνών).

Είναι απίθανο το ΠΟΣΟΙ άνθρωποι έχουν ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ από το σύστημα. ΔΕΚΑ σεργιανάνε, στα παραθύρια και στα τραπέζια ΜΟΝΙΜΑ.
Δεν έχουν πλήξει με τους εαυτούς τους; Δεν έχουν αγανακτήσει οι συνάδελφοι να καλούν τους ίδιους και τους ίδιους 25 χρόνια τώρα;
ΔΕΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ – ΔΕΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΑΠΟΨΟΥΧΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ που κάνουν γύρα από κανάλι, σε κανάλι.

Οι ίδιοι πολιτικοί αναλυτές , κάθονται δίπλα στους ίδιους πολιτικούς, που κάθονται δίπλα στους ίδιους παρουσιαστές, για να ξαναπούνε τα ίδια πράγματα, με την ίδια επιχειρηματολογία, με τον ίδιο στόμφο, κρατώντας τα ίδια στυλό , χρησιμοποιώντας τις ίδιες φράσεις φριζαρισμένοι λες στα τηλεοπτικά παράθυρα, για να μας κουνήσουν το δάχτυλο και για να μας μαλώσουν πολύ, μα πάρα πολύ…

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ
(Πάνω από δέκα είναι οι εργαζόμενοι που φεύγουν από το ΣΤΑΡ, μετά την απόφαση να σταματήσει η μεσημεριανή εκπομπή, σύμφωνα με πληροφορίες , «τα τύμπανα του πολέμου» και για την μεγάλη μερίδα των εργαζομένων στο mega, όπου και εκεί ο δρόμος μοιάζει μονόδρομος , τα οικονομικά στοιχεία είναι τραγικά).

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και δεν τολμάει κανένας να καλέσει ΚΑΝΕΝΑΝ εκτός παρέας;
Αλήθεια που ζει ο Τσοβόλας; Που ζει ο Μάνος; Που ζει η Παπαρήγα; Που ζει η Κορομηλά; Που ζει ο Βαλιανάτος; Που ζει ο Χαϊκάλης; Που ζει ο παπάς που μαζεύει ρούχα για τους άστεγους ; Που ζει ο Πασχάλης Τσαρούχας (τα έχει λύσει τα προβλήματά του εκείνος με την Θεοφανία άραγε;), που ζει ο Γρηγόρης Βαλτινός ; που ζει ο Μουρατίδης; που ζει ο καρδιολόγος που ψάχνει υλικά στο δημόσιο νοσοκομείο; που ζει ο δάσκαλος του δημοτικού στο Χολαργό όπου οι γονείς πηγαίνουν χαρτιά απο το σπίτι τους , γιατί δεν υπάρχει ΧΑΡΤΙ στο σχολείο, που ζούνε οι καθηγητές στα λύκεια ; που ζούνε οι ρεπόρτερς , οι γραφιάδες , οι συντάκτες, οι συνάδελφοι, που εργάζονται 30 χρόνια στα media; Που ζει η κυρία Παπανδρέου ; Που ζει η Μάρω Κοντού ; Που ζει η Βίκυ Κουλιανού; Που ζει ο Τάκης Ζαχαράτος; Που ζει ο Μανούσος Μανουσάκης; Που ζει η Μάρω Λεονάρδου; Που ζει ο Χρήστος Πολίτης; ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοί ΔΕΝ θα είχανε να πούνε ΤΙΠΟΤΑ για όσα ζούμε;;;

ΔΗΛΑΔΗ για να ακουστεί η άποψη κάποιου σε αυτή την χώρα, πλην των καλεσμένων του συστήματος , ή θα πρέπει να τον έχουν γιαουρτώσει, η θα πρέπει να έχει κατηγορηθεί για χρήση τοξικών ουσιών, ή θα πρέπει να έχει τρεις παράλληλες σχέσεις ενώ μοιράζει αντίδωρο!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης