Μετά τις χθεσινοβραδινές προκρίσεις των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου απόψε θα συμπληρωθεί το παζλ της ημιτελικής φάση του Champions League με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι να έχουν τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση.

Η Ρεάλ μετά το 3-0 στην Κύπρο, υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το ΑΠΟΕΛ, το οποίο μετά από μία μεγαλειώδη πορεία, θα αποχαιρετήσει την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγωνιστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού στη διάθεσή του βρίσκεται πλέον και ο Άνχελ Ντι Μαρία. Από την άλλη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους Σολωμού, Αλεξάνδρου, Ολιβέιρα και Τρικόφσκι που είναι τραυματίες, αλλά επανέρχεται ο Μαντούκα από τιμωρία.

Στο δεύτερο παιχνίδι, η Τσέλσι μετά το 1-0 στο «Ντα Λουζ» υποδέχεται τη Μπενφίκα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Ντι Ματέο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει αν θα υπολογίζει στους Νταβίντ Λουίς και Ντιντιέ Ντρογκμπά, που είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμού. Από την άλλη, ο Ζόρζε Ζεσούς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Εζέκιελ Γκαράι, Μιγκέλ Βιτόρ και Ζαρντέλ.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 17-18 και 24-25 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης