Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Πέντε ζευγάρια που οι ζωές τους αλληλοσυνδέονται, βλέπουν την πραγματικότητά τους να γίνεται άνω κάτω εν όψει της άφιξης ενός μωρού… Λίγο προτού γίνουν γονείς, η τηλεπερσόνα-γκουρού του fitness Τζουλς (Κάμερον Ντίαζ) και ο διάσημος χορευτής Έβαν (Μάθιου Μόρισον) ανακαλύπτουν ότι η έντονη ζωή τους δεν έχει χώρο για τις απαιτήσεις μιας εγκυμοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγγραφέας και λάτρις των μωρών, Γουέντι (Ελίζαμπεθ Μπανκς), συνειδητοποιεί ότι οι αυστηρές συμβουλές που έδινε στις μέλλουσες μητέρες προσκρούουν σθεναρά στις επιθυμίες των ορμονών της τώρα που είναι έγκυος, ενώ ο άνδρας της, Γκάρι (Μπεν Φάλκον), βρίσκεται ξαφνικά να ανταγωνίζεται τον πατέρα του, ο οποίος περιμένει δίδυμα από την κατά πολύ νεότερη γυναίκα του, Σκάιλερ (Μπρούκλιν Ντέκερ).

Η φωτογράφος Χόλι (Τζένιφερ Λόπεζ) είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά ο σύζυγός της, Αλεξ, έχει τις αμφιβολίες του. Και οι Ρόζι (Άννα Κέντρικ) και Μάρκο (Τσέις Κρόφορντ) καλούνται να αντιμετωπίσουν μια εγκυμοσύνη, προτού καλά καλά κάνουν σχέση. Το best-seller των New York Times «Τι Να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος» γίνεται η έμπνευση πίσω από μια κομεντί πολλών αστέρων, που αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές και των δύο φύλων.

Ημερομηνία Εξόδου: 17 / 5 / 2012
Είδος: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
Σκηνοθεσία: ΚΕΡΚ ΤΖΟΟΥΝΣ
Σενάριο: ΣΟΝΑ ΚΡΟΣ & ΧΕΔΕΡ ΧΑΤΣ, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της ΧΑΪΝΤΙ ΜΕΡΚΟΦ που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ
Παραγωγή: ΜΑΪΚ ΜΕΝΤΑΒΟΪ, ΑΡΝΟΛΝΤ ΜΕΣΕΡ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΘΟΥΕΪΤΣ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ, ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΤΙΑΖ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΠΑΝΚΣ, ΤΣΕΪΣ ΚΡΟΦΟΡΝΤ, ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΤΕΚΕΡ, ΑΝΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚ, ΜΑΘΙΟΥ ΜΟΡΙΣΟΝ, ΝΤΕΝΙΣ ΚΟΥΕΪΝΤ, ΚΡΙΣ ΡΟΚ
Δ/ση Φωτογραφίας: ΞΑΒΙΕ ΠΕΡΕΖ ΓΚΡΟΜΠΕΤ
Κοστούμια: ΚΑΡΕΝ ΠΑΤΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης