«Ήχοι και νότες, εικόνες και λόγια, πρόσωπα και έργα. Το χθες επιμελώς αποτυπωμένο στο σήμερα…» 

Η FM Records με αφορμή τα 20 χρόνια δημιουργικής πορείας στη μουσική της ζωής μας παρουσιάζει με υπερηφάνεια μια νέα μοναδική σειρά με τίτλο ARTBOOKS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά ARTBOOKS είναι μια σειρά θεματικών εκδόσεων βιβλίου και μουσικής που παρουσιάζεται και κυκλοφορεί για πρώτη φορά. 

Πρόκειται για ένα μουσικό, πολιτιστικό και βέβαια κοινωνικοπολιτικό οδοιπορικό πάνω στα χνάρια του χρόνου. Το μακρύ συναρπαστικό οδοιπορικό φωτίζουν και οδηγούν εκθέματα των σημαντικότερων γεγονότων και των προσώπων που τα επηρέασαν και πρωταγωνίστησαν.

Όλα αυτά, συνοδευόμενα από την μουσική της εποχής η οποία παρακολουθεί το ταξίδι της ιστορίας. Σημεία-σταθμοί στην ιστορία, στην μουσική, στην κουλτούρα, στην τέχνη αποτυπωμένα με εικόνες του χθες και σφραγισμένα με τα λόγια του σήμερα, όλα προσεκτικά επιλεγμένα από τους Πέτρο Ταμπούρη και Κώστα Χατζηδουλή, δύο από τους πλέον ειδικούς, ο καθένας στον χώρο του, με πλούσιες γνώσεις και απόψεις.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα βιβλία της σειράς είναι γραμμένα σε ελληνικά και αγγλικά και κυκλοφορούν σταδιακά. Περιλαμβάνουν 4 cd με σπάνιο ηχητικό υλικό. Τα πρώτα 5 βιβλία της σειράς κυκλοφορούν σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και καταστήματα δίσκων.  

Πρόκειται για τους τίτλους: 

1.    Το Ρεμπέτικο Τραγούδι (1932 – 1941)

2.    Το Σμυρναίικο Τραγούδι (1923 – 1940)

3.    Το Ρεμπέτικο Τραγούδι στην Αμερική (1900 – 1940)

4.    Το Λαϊκό Τραγούδι: Η Αρχή (1946 – 1956)

5.    Ρεμπέτικα και Λαϊκά

Καλωσορίστε την νέα αυτή μουσική και εκδοτική πρόταση και αποκτήστε αυτή την μοναδική σειρά δημιουργώντας την δική σας προσωπική συλλογή. 

____________________________________ 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Χριστίνα Μπούμπαλου στα τηλέφωνα 210 6856524 & 6932 360325 ή στο christina@outloud.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης