Η Μαρία Ηλιάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή με ζώδια του ALPHA και βρήκε ευκαιρία να μιλήσει για τα προσωπικά της, πάντα σε συνάρτηση με τους αστερισμούς βέβαια.

«Νομίζω πως στους χωρισμούς αντιδρώ όπως ένας κλασικός Καρκίνος. Κλείνομαι στο σπίτι, κλαίω πάρα πολύ, το ζω όλο στην υπερβολή του. Είναι σαν να ζω ένα θεατρικό μόνη μου. Αν είχα κάμερες, σαν Big Brother, στο σπίτι, θα γελούσε ο κόσμος. Είμαι πολύ μελόδραμα. Τώρα τα λέω έτσι, γιατί το έχω ξεπεράσει. Κάθε φορά που βιώνω όμως έναν χωρισμό, τα πράγματα είναι δύσκολα. Στεναχωριέμαι πολύ, κλαίω πολύ, κλείνομαι πολύ στον εαυτό μου…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνέχισε απτόητη:

«Δεν μπορούν να πιστέψουν εύκολα, κάποιοι που δεν με ξέρουν καλά, ότι μπορώ να ταλαιπωρηθώ πολύ σε έναν χωρισμό. Ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ, ταλαιπωρώ πάρα πολύ τον εαυτό μου, μέχρι που κάποια στιγμή γίνεται αυτό το μαγικό, που δεν μπορώ να στο εξηγήσω. Απλώς λέω “Εντάξει αρκετά κλάψαμε, πάμε για άλλα! Πάμε να δούμε τι γίνεται παρακάτω”».

Δεν σταμάτησε όμως εκεί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έναν καρμικό έρωτα τον έχω ζήσει νομίζω. Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Και δύσκολο μαζί. Ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο, που μου άφησε πολύ ωραία πράγματα, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολος ο αποχωρισμός».

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης