Η ΑΕΚ μετά από την απώλεια του Κυπέλλου στον τελικό με τον Ολυμπιακό ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ με στόχο την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα, που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ η Ένωση αντιμετωπίζει την Κυριακή τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ με στόχο το τρίποντο, που θα διατηρήσει τις ελπίδες της για την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, ενόψει της αναμέτρησης με τους «βυσσινί»,  από την οποία απουσίαζε φυσικά το όνομα του Ράφικ Τζιμπουρ.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, μετά το επεισόδιο που δημιούργησε στην προπόνηση της Δευτέρας έχει μπει σε “καραντίνα” (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), ενώ ως γνωστόν τιμωρήθηκε και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι 19 «εκλεκτοί» του Ντούσαν Μπάγεβιτς: Σαχά, Μάχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Ενσαλίβα, Καφές, Μαντούκα, Ενσιαμπαμφούμου, Πελέτιέρι, Μπερνς, Ντιούφ, Παυλής, Ταχτσίδης, Εντίνιο, Μπλάνκο, Σκόκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, διάταση στους προσαγωγούς του δεξιού του ποδιού υπέστη ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος τίθεται νοκ-άουτ για το παιχνίδι με την ομάδα του Ουζουνίδη.

Από εκεί και πέρα, ο Σωτήρης Κυργιάκος συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Χουανφράν πήρε άδεια από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τη διοίκηση της ΑΕΚ και θα ταξιδέψει για οικογενειακούς λόγους στην Ισπανία.

Τέλος, ο Παναγιώτης Λαγός, επέστρεψε από τη Φινλανδία, με τη μετεγχειρητική του πορεία να είναι αρκετά καλή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης