Μαζική ήταν η έξοδος των Αθηναίων προς τις παραλίες της Αττικής από νωρίς το πρωί.

Οι ανακοινώσεις της ΕΜΥ για το κύμα καύσωνα και ο υδράργυρος που σκαρφάλωσε γρήγορα πάνω από τους 38 βαθμούς στην Αττική είχαν σαν αποτέλεσμα οι παραλίες να γεμίσουν νωρίτερα από κάθε άλλη Κυριακή του φετινού καλοκαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλαζ του ΕΟΤ στη Βούλα, κατακλύστηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ ουρές σχημάτιζαν οι λουόμενοι στην είσοδο για να βρουν έγκαιρα θέση μπροστά στο κύμα.

Στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, το όριο ασφάλειας από αυτή την καλοκαιρινή περίοδο είναι 1.000 λουόμενοι. Ο Διευθυντής του Αστήρ Μπιτς, Ρίτσαρντ Χόλμου, μας είπε ότι η παραλία παρουσίασε πληρότητα από τις 11 τις πρωί.

Ο διευθυντής της τροχαίας Αττικής, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουμαντάνος, μιλώντας στη zougla.gr έδωσε την εικόνα των οδικών αξόνων. «Αυξημένη κυκλοφορία παρουσίασαν τα δυο εθνικά οδικά δίκτυα με ανάσχεση την κυκλοφορίας στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας. Αυξημένη ήταν η κίνηση το πρωί και στην παραλιακή προς Γλυφάδα, ενώ μικρά προβλήματα παρουσιάστηκαν εξαιτίας της μαζικής εξόδου στις λεωφόρους Μαραθώνα και Μαρκοπούλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν την ώρα πυκνή είναι η ροή των αυτοκινήτων στις εισόδους της Αθήνας. Πάντως σε γενικές γραμμές οι λουόμενοι επιστρέφουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης