«Βολές» εναντίον του Αλέξη Κούγια εξαπέλυσαν οι ιθύνοντες της Λάρισας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα οι «βυσσινί», μέσω ανακοίνωσης τους,  πήραν θέση για το εξώδικο που έστειλε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής στον Πάνο Μπιτσαξή, ζητώντάς του την ανάκληση της αναβολής του αγώνα της ΑΕΛ με την Βέροια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Δυστυχώς, η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί κι έτσι δεν έχουμε τη δυνατότητα να αποδεσμεύσουμε μερικούς «ηλικιωμένους» 25ρηδες για να ανταποκριθούμε στον «εξαντλητικό ρυθμό». Προφανώς, ο μέσος όρος των 25,4 ετών που έχει η πρώτη ομάδα της ΑΕΛ, είναι απαγορευτικός για τα δεδομένα της Football League», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ και συνεχίζει:

«Η αλήθεια είναι ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά στο τελευταίο μας επίσημο παιχνίδι αγωνίστηκαν «βετεράνοι» με μέσο όρο ηλικίας 26,1 χρόνια… Ο κύριος Κούγιας ζητά με εξώδικο από τον πρόεδρο της Football League να «ανακαλέσει την απόφασή του» για αναβολή της αναμέτρησης ΑΕΛ-Βέροια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοναδική απόφαση για την οποία ενημερωθήκαμε ανήκει στον γγΑ, κο Πάνο Μπιτσαξή, μετά από γνωμοδότηση της ΔΕΑΒ και της Αστυνομίας για αναβολή του αγώνα, ο οποίος (λόγω έλειψης ημερομηνιών) θα οριστεί σε ημερομηνία κάθε άλλο παρά ευνοϊκή για την προσέλευση του κόσμου. Προφανώς ο κ. Κούγιας έστειλε σε λάθος παραλήπτη την εξώδικο διαμαρτυρία. Εκτός, βέβαια, κι αν πιστεύει ότι ο κύριος Καλογιάννης θα αγνοήσει την απόφαση του γγΑ και θα πράξει όπως του υποδεικνύει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής».

Διαβάστε επίσης:

Παναχαϊκή: Εξώδικο για την αναβολή στο Λάρισα-Βέροια,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012, 17:55

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης