Άκρως ενδιαφέροντα είναι τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Cosa Nosta» του zougla radio ένας επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη σχετικά με τις ημέρες και τα έργα του -πάλαι ποτέ- ανώτατου στελέχους του Σ.Δ.Ο.Ε., Χρήστου Παπαχατζή.

Ο επιχειρηματίας ξεκίνησε την αφήγησή του από το σημείο που υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν την επιχείρησή του και του ζήτησαν τα βιβλία και τα τιμολόγια της μεταφορικής του εταιρείας, προκειμένου να τα ελέγξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα στοιχεία τα κράτησαν τρία χρόνια. Μου είπαν ότι στην ουσία δεν είχα κάνει καμία παράβαση» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει «όλα άρχισαν όταν κάποιοι υπάλληλοι μου είπαν ότι έχουν εντολή να βεβαιώσουν παράβαση, ακόμα και αν δεν υπάρχει».

Από αυτό το σημείο άρχισε ο «Γολγοθάς» του. Καθοριστική ήταν, όπως λέει, η επίσκεψη που δέχθηκε από έναν φοροτεχνικό -φίλο του κ. Παπαχατζή-, ο οποίος του είπε ότι το πρόστιμο το οποίο θα κληθεί να πληρώσει θα υπερβαίνει τα 800.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας, «χάνοντας τη γη κάτω από τα πόδια του», τον ρώτησε τι πρέπει να κάνει, ώστε να σώσει την επιχείρησή του. Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση ήταν αναμενόμενη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης