Πυροτεχνήματα άναψαν στη σκηνή της Eurovision κατά τη διάρκεια της πρώτης πρόβας της Χαντισέ για να είναι όλα πιο… εντυπωσιακά και φωτεινά!

Έλα, όμως, που τα πυροτεχνήματα και οι… φωτιές επί σκηνής έκαψαν ελαφρά στο πρόσωπο την εκπρόσωπο της Τουρκίας και εμφανίστηκε στην δεύτερη πρόβα με ένα σημάδι στο μάγουλο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από το κάψιμο στο πρόσωπο, η Χαντισέ αντιμετώπισε πρόβλημα και με τους καπνούς που είχαν «ρίξει» στη σκηνή. Η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να τραγουδήσει επειδή είχε πνιγεί από τους καπνούς και συνεχώς έβηχε.

Μ’ αυτά και με τ’ άλλα, λόγω της ενόχλησής της η Χαντισέ ζήτησε να μην βγαίνει καπνός, ενώ σχεδιάζει να κόψει και τις φωτιές από την σκηνή για να μην έχει κι άλλο ατύχημα…

Όσο για το φόρεμα, για το οποίο συζητάει συνεχώς, δήλωσε ότι θα είναι εφαρμοστό, δεν θα έχει πολλές πέτρες κεντημένες, αλλά το σχέδιό του θα είναι εντυπωσιακό. Επίσης, ότι θα φοράει ψιλοτάκουνες γόβες για να φαίνεται πιο… ψηλή, αφού ένα προβληματάκι με το ύψος, όπως και να το κάνουμε, τό ‘χει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι και λουκούμια μοίρασε η τραγουδίστρια στους δημοσιογράφους για να τους …γλυκάνει και να μην λένε γι’ αυτήν… κακίες, αλλά πάντα φροντίζει να τους κρατά σε απόσταση… ασφαλείας, καθώς νομίζει πως είναι μεγάλη σταρ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης